- Член од
- 9 октомври 2022
- Мислења
- 3.744
- Поени од реакции
- 11.457
А што му е друго работа? Да не фати женска случајно?Сам секако не можеш да им помогнеш освен ако не си дадеш отказ и им бидеш 24/7 негувателка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што му е друго работа? Да не фати женска случајно?Сам секако не можеш да им помогнеш освен ако не си дадеш отказ и им бидеш 24/7 негувателка.
Да јаде печеница.А што му е друго работа? Да не фати женска случајно?
Точно, повеќето имаат напредна деменција која од една настинка, промена на собата или од неземање на хроничната терапија, знае да се влоши и да бидат делирантни.Башка и старите не се добри психички на тие години, се иживљаваат мислиш кралска лоза се, а такви ќе бидат и добар дел од нашите родители. Јас како стар не би сакал ничив товар да бидам, и така и ќе биде.
Да јаде печеница.
за да не се гушиме ќе не пратат децата у дом за стари лица затоа што ќе ни треба нега.Ти и мачка ги шитнавте вашиве многу лесно. Па и ми се правдате овде, сереле. Леле сереле замисли. Вие буквално заслужувате кога ќе одртавите и дојдете на тоа ниво у гомната да се угушите.
Клошар невоспитан.за да не се гушиме ќе не пратат децата у дом за стари лица затоа што ќе ни треба нега.
Тоа што посакуваш на други да не ти се врати.
Па да, ама некој ако има пари да плати, не гледам причина зошто да не го направи тоа.Мајка ми ја изгледа баба ми до последен ден.
Менуваше пелени,ја бањаше,чешлаше,фенираше!
Секогаш беше средена и мирисаше на фелче азура.
Некој не може да плати толкав износ на пари,за да се ослободи од обврските,за жал...
Не е се така розево како што мислите.
Којзнае мајка ми како постигна се,ем работа ем баба ми,ем ние како деца и бевме качени на глава ....
Па да, ама некој ако има пари да плати, не гледам причина зошто да не го направи тоа.
Мајка ми ја изгледа баба ми до последен ден.
Менуваше пелени,ја бањаше,чешлаше,фенираше!
Секогаш беше средена и мирисаше на фелче азура.
Некој не може да плати толкав износ на пари,за да се ослободи од обврските,за жал...
Не е се така розево како што мислите.
Којзнае мајка ми како постигна се,ем работа ем баба ми,ем ние како деца и бевме качени на глава ....
Мажот ти те шамарапа јас не би го направила,токму поради вакви случувања.
Ме гледале од мрвка месо за накрај да ги пратам некој да ги шамара.
Не фала,нема шанси