Ingvar
MONAD
- Член од
- 28 март 2020
- Мислења
- 5.092
- Поени од реакции
- 11.593
Како може море, цефка у уста еднаш да залапа ќе се смени одма.Овие говеда се непресметливи, не може да се излезе на крај со нив никако.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како може море, цефка у уста еднаш да залапа ќе се смени одма.Овие говеда се непресметливи, не може да се излезе на крај со нив никако.
Да де.... нема да гледам "Никад није касно" туку бумбаритеИ Бубамара има

Класика.Шом е со пари нема проблем шо е наркоман.Е затоа девојките не ги сакаат добрите дечки пред се ако немаат пари.После напишаново кристално јасно е дека девојчето е најголемата жртва.
Sega me izbuni celiot .Најчеста одлика на психопатите е недостаток на емпатија.Значи нигде не пишав дека одлика на психопатите е носење на заклучоци засновани на логика.

Ак немаш емпатија си.И добро бе како закључи дека тебе ти прам психоанализа,стварно почна сумлив да ми си!?Sega me izbuni celiot .
Psihopat pat sum ili ne ?![]()

Ако те погодува песнава... не сиSega me izbuni celiot .
Psihopat pat sum ili ne ?![]()

Abe si prasvam. So ke odam po psihijatri ko tuka bez pari dijagnoza ke dobijamАк немаш емпатија си.И добро бе како закључи дека тебе ти прам психоанализа,стварно почна сумлив да ми си!?![]()
.
Ако те погодува песнава... не си![]()
Така и претпоставивме, така и напишавме погоре. Испадна дека е точно.

Го прескокна делот каде пишува дека и таа конзумирала дрога.Државните органи сега треба да потврдат дали напишново е точно или не е. Ако горенапишаново е точно главен пропуст на државните органи е шо не им го одзела старателството на двајцава.Абе како избрзувате со пресуди од еден коментар на фејсбук... ко cancel culture од пред 3-4 години сте.
Иначе не викам дека едното е точно а другото грешно, само што големо потфрлање е на државните органи. Дете не треба да е во семејство каде што има по 2-3 пријави годишно, без разлика дали таткото е наркоман а мајката во заблуда, налудничава или слично.
Pa so vikam vo postot be, bez razlika koj kako trebalo da e odzemeno deteto od toa semejstvo. A nemozam jas da odam da im go odzemam ili komsiite... si postojat drzavni organi so zemaat plata za toa.Го прескокна делот каде пишува дека и таа конзумирала дрога.
Немој Злате... остај не нас, владе, А_ да си бидеме Џубриња, мизогени, ропаци, психопати...Така и претпоставивме, така и напишавме погоре. Испадна дека е точно.![]()
Емкаа уште мислиш дека мајката била жртва овде?
Па јас бев првиот ропак. Оригиналниот.Немој Злате... остај не нас, владе, А_ да си бидеме Џубриња, мизогени, ропаци, психопати...