Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Најчеста одлика на психопатите е недостаток на емпатија.Значи нигде не пишав дека одлика на психопатите е носење на заклучоци засновани на логика.
Sega me izbuni celiot .
Psihopat pat sum ili ne ? :cautious:

Sega me izbuni celiot .
Psihopat pat sum ili ne ? :cautious:
Ако те погодува песнава... не си ;)
Автоматски споено мислење:

едит: за тие што не гледаат... Опрости ми што те волим ја изведуваат
:D

Ак немаш емпатија си.И добро бе како закључи дека тебе ти прам психоанализа,стварно почна сумлив да ми си!?:cautious:
Abe si prasvam. So ke odam po psihijatri ko tuka bez pari dijagnoza ke dobijam ;) .
Na drugi temi krvni sliki postiram i taka, na treti treto, mora coek da se snajdva na ova skapotija oti maf mu e planot :D
Автоматски споено мислење:

Ако те погодува песнава... не си ;)

Последно уредено:
Абе како избрзувате со пресуди од еден коментар на фејсбук... ко cancel culture од пред 3-4 години сте.
Иначе не викам дека едното е точно а другото грешно, само што големо потфрлање е на државните органи. Дете не треба да е во семејство каде што има по 2-3 пријави годишно, без разлика дали таткото е наркоман а мајката во заблуда, налудничава или слично.

Абе како избрзувате со пресуди од еден коментар на фејсбук... ко cancel culture од пред 3-4 години сте.
Иначе не викам дека едното е точно а другото грешно, само што големо потфрлање е на државните органи. Дете не треба да е во семејство каде што има по 2-3 пријави годишно, без разлика дали таткото е наркоман а мајката во заблуда, налудничава или слично.
Го прескокна делот каде пишува дека и таа конзумирала дрога.Државните органи сега треба да потврдат дали напишново е точно или не е. Ако горенапишаново е точно главен пропуст на државните органи е шо не им го одзела старателството на двајцава.

Го прескокна делот каде пишува дека и таа конзумирала дрога.
Pa so vikam vo postot be, bez razlika koj kako trebalo da e odzemeno deteto od toa semejstvo. A nemozam jas da odam da im go odzemam ili komsiite... si postojat drzavni organi so zemaat plata za toa.

Така и претпоставивме, така и напишавме погоре. Испадна дека е точно. :(
Немој Злате... остај не нас, владе, А_ да си бидеме Џубриња, мизогени, ропаци, психопати...

Немој Злате... остај не нас, владе, А_ да си бидеме Џубриња, мизогени, ропаци, психопати...
Па јас бев првиот ропак. Оригиналниот. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom