Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Идиот, се надевам ќе добие доживотен затвор.:mad:
Никој не се дрзне ниту тебе ниту сусарисаниот™ да ве прави феминисти како мене кога барав максимална казна, па да прашам, за што точно да добие доживотен? Немој така од ракав казни, како што и сусарисаниот™ кој ќе го дерел пример на кол, бидејќи има тука борци за права кои мене пре би ме распнале за моите скромни желби, неголи да биде некоја година екстра осуден ропакот, кој не смеел за ништо друго биде осуден освен за бивање ропак што не е дело и за ситно дилање. Доживотно и дерења барате за нешто што други не лежат ни година две. Не не, болат сведоштвата знам, но да не заборавиме дека некои водеа наративи како ропакот многу си го сакал детето, а оваа спонзорушата му го убила. А овој и детето го тепал, малтретирал, кутрото барало помош, бегало и плачело по комшии. Навистина оставаше впечаток на грижлив татко претходно еј, има тука опасни психоаналитичари кои многу ги разбираат жените, па се загрижија многу да не се стори голема неправда према Стојанче. И знаеш што ми е најгадно Злате, што после сведоштвата, овој ингвар кој сите ги симиња од кур (inb4 foreshadowing), уште пишува дека за таквото насилство што се случило биле потребни двајца. Јас не сакам ни да го цитирам, бидејќи би му посакал да се фрли и самиот од високо и да му причини на светот услуга со тоа што ќе прекинат секакви неразвиени мисли како самиот да циркулираат во етер, но тоа е бидејќи сум во моите чувства кога пишувам на темата. Јас навистина не му го посакувам тоа, бидејќи е доволно лабилен да навистина го стори, па ќе треба мене тука да ме бранат кога ќе ме гонат за наведување. Владе можеби тогаш ќе ми го чува грбот и нема да даде да ме осудат, но не го прашувајте, нека си пишува деновиве во темички за музиче.

Никој не се дрзне ниту тебе ниту сусарисаниот™ да ве прави феминисти како мене кога барав максимална казна, па да прашам, за што точно да добие доживотен? Немој така од ракав казни, како што и сусарисаниот™ кој ќе го дерел пример на кол, бидејќи има тука борци за права кои мене пре би ме распнале за моите скромни желби, неголи да биде некоја година екстра осуден ропакот, кој не смеел за ништо друго биде осуден освен за бивање ропак што не е дело и за ситно дилање. Доживотно и дерења барате за нешто што други не лежат ни година две. Не не, болат сведоштвата знам, но да не заборавиме дека некои водеа наративи како ропакот многу си го сакал детето, а оваа спонзорушата му го убила. А овој и детето го тепал, малтретирал, кутрото барало помош, бегало и плачело по комшии. Навистина оставаше впечаток на грижлив татко претходно еј, има тука опасни психоаналитичари кои многу ги разбираат жените, па се загрижија многу да не се стори голема неправда према Стојанче. И знаеш што ми е најгадно Злате, што после сведоштвата, овој ингвар кој сите ги симиња од кур (inb4 foreshadowing), уште пишува дека за таквото насилство што се случило биле потребни двајца. Јас не сакам ни да го цитирам, бидејќи би му посакал да се фрли и самиот од високо и да му причини на светот услуга со тоа што ќе прекинат секакви неразвиени мисли како самиот да циркулираат во етер, но тоа е бидејќи сум во моите чувства кога пишувам на темата. Јас навистина не му го посакувам тоа, бидејќи е доволно лабилен да навистина го стори, па ќе треба мене тука да ме бранат кога ќе ме гонат за наведување. Владе можеби тогаш ќе ми го чува грбот и нема да даде да ме осудат, но не го прашувајте, нека си пишува деновиве во темички за музиче.
Pratam i tuka wotce ne se sekiraj :sneaky:

• Љубов
Reactions: wot
за што точно да добие доживотен
По тоа што го прочитав и слушнав и јас би го дерел на кол да може, ама не може. А може максимална казна кај нас - доживотен затвор, затоа тоа му го посакувам.

По тоа што го прочитав и слушнав и јас би го дерел на кол да може, ама не може. А може максимална казна кај нас - доживотен затвор, затоа тоа му го посакувам.
Voopsto ne mi e problem, niti pak mi bilo problem da go osudat za delata za koi e realno vinoven, onolku kolku sto dozvoluva zakonot.
Problemot e sto pokraj drugoto, go tovarat za naveduvanje i pomaganje na samoubistvo, a so toa ovaa ja amnestiraat od sekakva vina i ja pravat svetica i pokraj faktot sto si go ubila soopstvenoto dete, sto e nadvor od umot.
Toa wot ne moze da go sfati posto e isfeminiziran do koska.

Проблемот е што максимална за тоа што сметаат треба да е осуден i dozvoluva zakonot не значи доживотен, камоли дерење, туку година време со слободни викенди и мало оговарање од комшилукот. Колку и пати да напишеме дека никој не ја амнестира од вина, има, да не кажам ропаци бидејќи е дело, многу луѓенца кои немаат храброст за правда од причина дека ќе ги исклучат од тукашниот circle jerk на алфа волци, во кој и за, толку цврсто се држат што почнува да им се допаѓа. Па, во обид тоа го скријат, секој следен пост мора да им е повеќе и повеќе алфа и како кучките се само кучки. Ме тераат да се сусарисам™ и согласам на смртна казна како другата крајност од нив кога пишуваат сама си била крива што крвнички ја тепале нејзе и нејзината ќерка која самошто тргнала на школо. И ќерката си е сама виновна што ја тепал сигурно, што не спиела кај баба и како секое нормално девојче? Маж што застанува зад друг маж кој тепал жена и мало девојче, можеби и нема потреба од негова жена. Можеби не е некоја голема штета инцелството како што се збори. Можеби природата така се самокорегира, но и треба време.

Toa wot ne moze da go sfati posto e isfeminiziran do koska.
Да ми ја бациш коската.

И знаеш што ми е најгадно Злате, што после сведоштвата, овој ингвар кој сите ги симиња од кур (inb4 foreshadowing), уште пишува дека за таквото насилство што се случило биле потребни двајца. Јас не сакам ни да го цитирам, бидејќи би му посакал да се фрли и самиот од високо и да му причини на светот услуга со тоа што ќе прекинат секакви неразвиени мисли како самиот да циркулираат во етер, но тоа е бидејќи сум во моите чувства кога пишувам на темата.
Како на кур да не те става човек, и да те тепа и да те ебе?

Mislis nejki ?
Odvaj ceka :D
Обично низ редови му ги читам постовите, сега сум задремал се будам и онака како низ мрежа гледам ме спомнало копилево....барем да ме означеше. Самоубиство да сум правел, неколку пати до сега се излетува со вакви гомнарии. Апла е буљашче....ќе се жали после како некој на кур го качувал.

Милион пријави и никој да реагира, абе за ова глави треба да летаат. Да не можат да се справат со еден мочко од 15 кила, цревата ќе му ги извадам со голи раце да се работи за моја ќерка, жално
Ете и овие викале дека ќе му ги вадат цревата ако се работи за нивно дете ама на крајот ја исклучиле од оставинската. Не дај боже вакво нешто во било кое семејство, а дека црева ќе вадите тоа се виде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom