GTFO
Pushing the button
- Член од
- 3 април 2009
- Мислења
- 5.654
- Поени од реакции
- 4.579
Аууу ни црн ни бел.Пред очи нејќам да го глеам.Ми се гади на самата помисла.
Исто мислење делиме.Не ми е јасно од толкава свиња или теле баш џигерот нашле да го јадат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аууу ни црн ни бел.Пред очи нејќам да го глеам.Ми се гади на самата помисла.

Свадбарски. На свадба во Велес е задолжителен ако си била сигурно си го видела на маса.Што е бел џигер?
Не сум била.Свадбарски. На свадба во Велес е задолжителен ако си била сигурно си го видела на маса.

Па со друго име се нарекуваат црн дроб и бел дроб. Тоа е е белиотНе сум била.
Мислев од кој орган се приготвува. Бели дробови?

Не ти е премногу жилаво?Бел џигер со црн бибер, преубаво мезе за со ракија.
Не е жилав белиот, пребарај негде велешки рецепт за џигер, тој треба да се топи во уста. Ситно сечкан, варен незнам колку време, па запржен. Превкусно.Не ти е премногу жилаво?

И јас сум љубител на црниот. Белиот само во комбинација со ориз и јагнешко срце сум го јадела. Ама ич не ми се допадна. Ајде ќе прочепкам по интернетов како вие велешани го правите, може ќе ми се допадне така. Фала.Не е жилав белиот, пребарај негде велешки рецепт за џигер, тој треба да се топи во уста. Ситно сечкан, варен незнам колку време, па запржен. Превкусно.
Јас сум љубител на црниот ала Љуц. Кој не јаде џигер, а сака да пројаде нека иде во Љуц, после тоа ќе јаде само џигер![]()

Чисто само бел џигер, не го мешај со ориз. И земи ракија, стави и шопска салата и уживајИ јас сум љубител на црниот. Белиот само во комбинација со ориз и јагнешко срце сум го јадела. Ама ич не ми се допадна. Ајде ќе прочепкам по интернетов како вие велешани го правите, може ќе ми се допадне така. Фала.![]()