Црн или бел џигер? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilidan
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар џигер за вас :) :)

• бел џигер

Гласови: 3 6,0%
  • црн џигер

Гласови: 13 26,0%
  • Обата

Гласови: 12 24,0%
  • Ниту еден

Гласови: 22 44,0%

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
Аууу ни црн ни бел.Пред очи нејќам да го глеам.Ми се гади на самата помисла.

Исто мислење делиме.Не ми е јасно од толкава свиња или теле баш џигерот нашле да го јадат:tapp::tapp:

Само црн џигер, белиот некако мек е, и грдо ми е да го јадам.

Пишав и у форумот за бодибилдинг и фитнес, морам и тука.

Денес за прв пат пробав пилешки џигер. По изедувањето на само две мали парченца со тешки маки и згнасување ми дојде идеја да ставам некаков отров да ублажи вкус колку толку.. сепак решив да го јадам само оризот, кој ги ебе протеините, ми се згнаси од живототот буквално!
Не го препорачувам на никој, а тие што можат да го јадат ова срање нека одат да си проверат сетило за вкус.

Позитивно од сета таа гадотија е дека барем мачките пред зграда ќе имат што да јадат овие денови, ако и нив не им се згади де..

Свадбарски. На свадба во Велес е задолжителен ако си била сигурно си го видела на маса.
Не сум била. :)
Мислев од кој орган се приготвува. Бели дробови?

Не ти е премногу жилаво?
Не е жилав белиот, пребарај негде велешки рецепт за џигер, тој треба да се топи во уста. Ситно сечкан, варен незнам колку време, па запржен. Превкусно.

Јас сум љубител на црниот ала Љуц. Кој не јаде џигер, а сака да пројаде нека иде во Љуц, после тоа ќе јаде само џигер :)

Не е жилав белиот, пребарај негде велешки рецепт за џигер, тој треба да се топи во уста. Ситно сечкан, варен незнам колку време, па запржен. Превкусно.

Јас сум љубител на црниот ала Љуц. Кој не јаде џигер, а сака да пројаде нека иде во Љуц, после тоа ќе јаде само џигер :)
И јас сум љубител на црниот. Белиот само во комбинација со ориз и јагнешко срце сум го јадела. Ама ич не ми се допадна. Ајде ќе прочепкам по интернетов како вие велешани го правите, може ќе ми се допадне така. Фала. :)

И јас сум љубител на црниот. Белиот само во комбинација со ориз и јагнешко срце сум го јадела. Ама ич не ми се допадна. Ајде ќе прочепкам по интернетов како вие велешани го правите, може ќе ми се допадне така. Фала. :)
Чисто само бел џигер, не го мешај со ориз. И земи ракија, стави и шопска салата и уживај :)

И двата... посебно со салата од лук и магдонос:)

А јас за црн џигер(телешки) и кога ќе сецкам онака како плочка и ќе ставам на скара и потоа на плитка чинија ќе ставам малку оцет и магданос мммм милина :D

Sent from my HTC One using Tapatalk

Велешки бел џигер свадбарски

s3lj6s.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom