хехеее фала богу некој да се согласува, а не овој алфа-алфа одма ме прогласи за „глупав гејмер“ затоа што и јас му го реков истото.. Како дојде до тој заклучок дека јас сум гејмер само он си знае, у секој случај се надевам нема и тебе да почне да те замара сеа и кажува дека тресеш глупости...
Pa normalno koga ne davas primeri nego treses ,deckoto pogore pokaza kako e napraveno toa so vodata so konkreten primer ,ti nisto samo treskas zeleni... i nikoj ne spomnal magii be vol nego mok, od magija do mok ima razlika.pr. jas imam mok da te otvoram kako limenka tebe ama nemam magija razbiras nego MOK jasno sea???
drugo deckoto grujov ti kaza, ti pisal deka toa so cunaminjata ,vulkanite zemjotresi ima nekoja logika ali treba da se ispituva i toa i go pravat lugeto niz svetot a jas samo pokazuvam sto mislat i sto mislam jas ali ti ni toa nemozes da go ukopcas poso si dibek ,i prekini da mi kakas po temive samo se prais pogolema budala .
--- надополнето ---
А земено од старт дека Criss Angel никаде не се дефинирал како АБРАКАДАБРА магионичар туку како илузионист, добиваме штоооо?/QUOTE]
И што ни го објаснуваш нас тоа, баш ние тоа го сфаќаме, Flying Dutchman е тој што мисли дека се работи за супер моќи во оваквите трикови...
Tebe ocigledno prasalnikot uste ne ti e jasno sto znaci ali nema veze aj nekad pa ke naucis ima vreme...
--- надополнето ---
Criss Angel ?!?!
Можно ли е човеков да ја има таа моќ ко што е прикажана?
Типов оди по вода,проаѓа низ стакло, дели човек на 2 половини апсолутно е луд ...илузија или вистина?? :nesvest:
Што мислите ? Ваљда не сме толку слепи па да не ги видиме измамите ако ги има,стварно незнам како е можно тоа што му успева...
ABE
BIBO AKO NE GO RABIRAS TEKSTOT DEKA TUKA NEMA TVRDENJE NEGO ZACUDENOST I PRASUVANJA TOA E TVOJ PROBLEM,AKO NE RAZBIRAS PROCITAJ GO TOLKU PATI KOLKU KE TI BIDAT DOVOLNI DA RAZBERES ALI TOA IZGEDA KE TRAE I TRAE I TRAE I TRAE.....