Criss Angel - "магионичарот"

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Се кладам дека 90% од вас немаа појма дека Крис Ејнџел има потекло од Македонија,поточно од Пробиштип.
Да се сеќавам и го родила теткаму од битола со се патики

архангеле просветли не ЖИТИ НАЈМИЛО глупи сме јебига

T

Tetro

Гостин

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.077
Глупи ли сте, како не го сфаќате сарказмот на wot? Леле, ве жалам.
Незнам дали го припази его-бустот по профили, каде ја величат нивната супериорна паметност. Амеби comes to mind. Koга веќе ме откри, да им дефинираме илузија, дека google не дава одговори со софистицираност адекватна за нивните IQ-a. Илузија (n.) псих. измама на сетилата предизвикана од деформирано примање на впечатоци од реалноста. А земено од старт дека Criss Angel никаде не се дефинирал како АБРАКАДАБРА магионичар туку како илузионист, добиваме штоооо?

Бибо и грујов, srcki ste i mnogu v esakam!

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.131
Поени од реакции
4.004
А земено од старт дека Criss Angel никаде не се дефинирал како АБРАКАДАБРА магионичар туку како илузионист, добиваме штоооо?/QUOTE]
И што ни го објаснуваш нас тоа, баш ние тоа го сфаќаме, Flying Dutchman е тој што мисли дека се работи за супер моќи во оваквите трикови...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.077
И што ни го објаснуваш нас тоа, баш ние тоа го сфаќаме, Flying Dutchman е тој што мисли дека се работи за супер моќи во оваквите трикови...
О, па ние веќе сфаќаме. Абу бу бу, гугу гугугугу гу.

Јас се извинувам, незнаев. :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Се губиш синеее... <3

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
вот перфектно алиби ти даде архангел за да навреме го сокриеш твојот проблем.
Впрочем заблагодари му се на човекот
хахахах

T

Torchyrus

Гостин
LOL Kako samo dojdovte i dvajcata do zaklucok deka jas igri sum igral toa samo vie si znaete...

I da postojat moki, muabetov e konkretno za Criss Angel, a negovite "magii" se cisti manipulatorski trikovi za koi samo prost covek moze da se zalaze i da si misli deka se delo na nekakvi si moki i volsebni sili...
Нивниот заклучок не го знам како тие дошле до тоа да играш игри али јас мислам дека ова LOL превише го употребуваш , а тоа хмм зарем тоа не го користат гејмерите ? WoW ова она ..
On : Како што гледам сите имаат различни мислења , но јас мислам дека ова е жива превара и сите овие магионичари се преваранти само финтата е кој подобро ја изведува таа лага ништо друго .

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.131
Поени од реакции
4.004
Нивниот заклучок не го знам како тие дошле до тоа да играш игри али јас мислам дека ова LOL превише го употребуваш , а тоа хмм зарем тоа не го користат гејмерите ? WoW ова она ..
On : Како што гледам сите имаат различни мислења , но јас мислам дека ова е жива превара и сите овие магионичари се преваранти само финтата е кој подобро ја изведува таа лага ништо друго .
Haha da, za toa si vo pravo deka cesto koristam LOL ali ako verues, osven Super mario koa bev 5 godini druga video igra u zivot neam igrano xD

Член од
30 март 2011
Мислења
117
Поени од реакции
12
хехеее фала богу некој да се согласува, а не овој алфа-алфа одма ме прогласи за „глупав гејмер“ затоа што и јас му го реков истото.. Како дојде до тој заклучок дека јас сум гејмер само он си знае, у секој случај се надевам нема и тебе да почне да те замара сеа и кажува дека тресеш глупости...

Pa normalno koga ne davas primeri nego treses ,deckoto pogore pokaza kako e napraveno toa so vodata so konkreten primer ,ti nisto samo treskas zeleni... i nikoj ne spomnal magii be vol nego mok, od magija do mok ima razlika.pr. jas imam mok da te otvoram kako limenka tebe ama nemam magija razbiras nego MOK jasno sea???

drugo deckoto grujov ti kaza, ti pisal deka toa so cunaminjata ,vulkanite zemjotresi ima nekoja logika ali treba da se ispituva i toa i go pravat lugeto niz svetot a jas samo pokazuvam sto mislat i sto mislam jas ali ti ni toa nemozes da go ukopcas poso si dibek ,i prekini da mi kakas po temive samo se prais pogolema budala .

--- надополнето ---

А земено од старт дека Criss Angel никаде не се дефинирал како АБРАКАДАБРА магионичар туку како илузионист, добиваме штоооо?/QUOTE]

Tebe ocigledno prasalnikot uste ne ti e jasno sto znaci ali nema veze aj nekad pa ke naucis ima vreme...

--- надополнето ---

Criss Angel ?!?!

Можно ли е човеков да ја има таа моќ ко што е прикажана?
Типов оди по вода,проаѓа низ стакло, дели човек на 2 половини апсолутно е луд ...илузија или вистина?? :nesvest:
Што мислите ? Ваљда не сме толку слепи па да не ги видиме измамите ако ги има,стварно незнам како е можно тоа што му успева...

ABE
BIBO AKO NE GO RABIRAS TEKSTOT DEKA TUKA NEMA TVRDENJE NEGO ZACUDENOST I PRASUVANJA TOA E TVOJ PROBLEM,AKO NE RAZBIRAS PROCITAJ GO TOLKU PATI KOLKU KE TI BIDAT DOVOLNI DA RAZBERES ALI TOA IZGEDA KE TRAE I TRAE I TRAE I TRAE.....

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Можно ли е човеков да ја има таа моќ ко што е прикажана?
Типов оди по вода,проаѓа низ стакло, дели човек на 2 половини апсолутно е луд ...илузија или вистина?? :nesvest:
Што мислите ? Ваљда не сме толку слепи па да не ги видиме измамите ако ги има,стварно незнам како е можно тоа што му успева...

ABE
BIBO AKO NE GO RABIRAS TEKSTOT DEKA TUKA NEMA TVRDENJE NEGO ZACUDENOST I PRASUVANJA TOA E TVOJ PROBLEM,AKO NE RAZBIRAS PROCITAJ GO TOLKU PATI KOLKU KE TI BIDAT DOVOLNI DA RAZBERES ALI TOA IZGEDA KE TRAE I TRAE I TRAE I TRAE.....
[/QUOTE]

Нормално дека ја има моќта. Ја сумњам дека е новиот Исус ама не се кажува да не заврши ко прошли пут.

Kajgana Shop

На врв Bottom