Criss Angel - "магионичарот"

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.131
Поени од реакции
4.004
taka e, jas sum gejmer sto nikad u zivot video igra ne igral, a ti si pameten posto ne tvrdis tuku samo pretpostavuvas. A toa deka samo debil moze takvi glupi pretpostavki da prai nema veze, ti toa ne go sfakas poso tolku ti sece. Bitno ako nekoj toa ti go kaze, ondak on e glupiot, zasto, zaso tebe ne ti se sviga toa sto ti go kazale, a ne posto toa sto ti go kazele ne e tocno ili nema logika.

--- надополнето ---

brat ne vikam deka ima mok ,ima prasalnik na kraj samo me zanimalo kako toa go pravi,kako e mozno.toa e se.
Ako ne vikas ondak zaso u prviot post pisuvas:

Ваљда не сме толку слепи па да не ги видиме измамите ако ги има,стварно незнам како е можно тоа што му успева...

So ova samiot si dokaza deka ustvari SI do tolku slep i prost. Ama normalno, sea nekoj koga toa go iskomentira, ondak toj bil glup i retardiran zasto ti kazal takvo nesto, a ti uopste ne si smotan sto POMISLI deka tie "magii" moze da se vistiniti i da nema nekoe objasnuvanje kako gi pravi...

Член од
30 март 2011
Мислења
117
Поени од реакции
12
taka e, jas sum gejmer sto nikad u zivot video igra ne igral, a ti si pameten posto ne tvrdis tuku samo pretpostavuvas. A toa deka samo debil moze takvi glupi pretpostavki da prai nema veze, ti toa ne go sfakas poso tolku ti sece. Bitno ako nekoj toa ti go kaze, ondak on e glupiot, zasto, zaso tebe ne ti se sviga toa sto ti go kazale, a ne posto toa sto ti go kazele ne e tocno ili nema logika.

--- надополнето ---

Ako ne vikas ondak zaso u prviot post pisuvas:

Ваљда не сме толку слепи па да не ги видиме измамите ако ги има,стварно незнам како е можно тоа што му успева...

So ova samiot si dokaza deka ustvari SI do tolku slep i prost. Ama normalno, sea nekoj koga toa go iskomentira, ondak toj bil glup i retardiran zasto ti kazal takvo nesto, a ti uopste ne si smotan sto POMISLI deka tie "magii" moze da se vistiniti i da nema nekoe objasnuvanje kako gi pravi...

bibo jas tebe ti pisav sto imam da ti kazam i tolku od mene.....

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.131
Поени од реакции
4.004
Ti mi pisa "ne me zamaraj gejmer eden"

wow, kakov argument, u pravo si ne si bil ti glup uopste i mnogu inteligentno dete si, sega sfakam deka imav gresno mislenje za tebe, se nadevam deka me mi prostis. LOL NOOOOOT

Anyway, ova mi e posleden post do tebe, ocigledno nema lek za tebe i onaka, bidi si prost, tvoj problem.

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
за крис ангел имаше една тема отворено побарајте и ке видите многу одговори како устваир ги прави триковите. П.С ова клипче е едно од подобрите

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Ај бе не заебавајте чоеков е жива превара ако верува некој во ова шо го прај тогаш има институции за лечење на ментални болести!!!

Се е сценарио , глума и сценографија.Комерцијала со мадиња.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.131
Поени од реакции
4.004
Ај бе не заебавајте чоеков е жива превара ако верува некој во ова шо го прај тогаш има институции за лечење на ментални болести!!!

Се е сценарио , глума и сценографија.Комерцијала со мадиња.
хехеее фала богу некој да се согласува, а не овој алфа-алфа одма ме прогласи за „глупав гејмер“ затоа што и јас му го реков истото.. Како дојде до тој заклучок дека јас сум гејмер само он си знае, у секој случај се надевам нема и тебе да почне да те замара сеа и кажува дека тресеш глупости...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.077
хехеее фала богу некој да се согласува, а не овој алфа-алфа одма ме прогласи за „глупав гејмер“ затоа што и јас му го реков истото.. Како дојде до тој заклучок дека јас сум гејмер само он си знае, у секој случај се надевам нема и тебе да почне да те замара сеа и кажува дека тресеш глупости...
abe tis i poglupav i od nego ako ne veruvas, neznaes ti kakvi moki postojat niz zemjata, samo igri znaes da igras.!

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
abe tis i poglupav i od nego ako ne veruvas, neznaes ti kakvi moki postojat niz zemjata, samo igri znaes da igras.!
Е добро бе баш такви моќи треба за да се убеди човек како тебе!!!!!
Позади него стои огромен протокол и цела армија од луѓе.Поточно има луѓе шо му кажуваат како да оди на сцена а не па за нешто покомплексно.
Дури има маса како тебе тој ангело че ремпа кеш!!!!

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.131
Поени од реакции
4.004
LOL Kako samo dojdovte i dvajcata do zaklucok deka jas igri sum igral toa samo vie si znaete...

I da postojat moki, muabetov e konkretno za Criss Angel, a negovite "magii" se cisti manipulatorski trikovi za koi samo prost covek moze da se zalaze i da si misli deka se delo na nekakvi si moki i volsebni sili...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.077
Е добро бе баш такви моќи треба за да се убеди човек како тебе!!!!!
Позади него стои огромен протокол и цела армија од луѓе.Поточно има луѓе шо му кажуваат како да оди на сцена а не па за нешто покомплексно.
Дури има маса како тебе тој ангело че ремпа кеш!!!!
Pffff, jas nesum frlil ni denar po nego ama toi sepak pravi trikovi. Kesot en mu e nemu biten!!! AKo e tolku lesno zosto ne pravi, ako bese lazno nemase videata da mu se gledani po 10 MILIONI!

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Pffff, jas nesum frlil ni denar po nego ama toi sepak pravi trikovi. Kesot en mu e nemu biten!!! AKo e tolku lesno zosto ne pravi, ako bese lazno nemase videata da mu se gledani po 10 MILIONI!
Е не бе не му е битен кешот за лепе очи го прај то или за пољупци! хахахах
Видеата се добри не велам не али к** се треси во ладна вода!!
За него секогаш че има публика оти нема секогаш да се раѓаат паметни луѓе на земјава

П.С LOL Kako samo dojdovte i dvajcata do zaklucok deka jas igri sum igral toa samo vie si znaete...

Јас во овие двајца спаѓам?

I

Intex

Гостин
Глупи ли сте, како не го сфаќате сарказмот на wot? Леле, ве жалам.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.131
Поени од реакции
4.004
Не не, мислев на wot и Flying Dutchman бидејќи они ме прогласија за таков...

Г

Господ

Гостин
Се кладам дека 90% од вас немаа појма дека Крис Ејнџел има потекло од Македонија,поточно од Пробиштип.

Kajgana Shop

На врв Bottom