- Член од
- 1 октомври 2011
- Мислења
- 828
- Поени од реакции
- 785
Ништо посебно,веќе видено.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
CRIMINAL MINDS
Многу јака серија кајганери, јас сум 4та сезона, има моментално 7 сезони и работат уште на оваа серија и прават уште епизоди, значи целокупно може да се каже како серија дека е една од најдобрите направени серии за криминилисиката и мислите и делата на криминалците, во оваа серија се работи за профајлери од FBI кои успешно си ја вршат својата работа т.е цел им е да го фатат сторителот, серискиот убиец, криминалецот и тако даље. Значи во секоја епизода е различен криминалистичкиот сторител и различна е приказната, одприлика една епизода трае 40-45мин, вистинска зараза е кога ќе почнам да го гледам не прекинувам по 6-7 епизоди гледам, се заборавам... Еве ви оцена од IMDB http://www.imdb.com/title/tt0452046/ имаат 8.2/10 оцена. Па батки кој сака да гледа какви мисли имаат криминалните сторители, да гледа како работат детективите(профајлерите) итн слободно ви ја препорачувам оваа серија.
Еве ги и главните детективи(профајлери) во серијата:
На мене омилен ми е Shemar Moore дефинитивно црнецот е еден од најјаките типчиња во филмот.
inace rid e najbolje kako cita
hahahah xDCeltics babe imas linkovi od sezoniveinace rid e najbolje kako cita
hahahah xD
gleam sea CSI New YOrk
ne e loso ni Csi ama nemoze so criminal 
Не е лоша, ама искрено не паднав на гз која гледав неколку епизоди. За мене е просечна серија, која некогаш е во ред да ја гледаш за да утепаш слободно време, ако немаш како попаметно да го искористиш.
И познатата реченица кон него, I hate you! 
Имало серија од овој тип пред оваа?Ништо посебно,веќе видено.