Courage the Cowardly Dog

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
а епизодите со снешкото, за тој снешкото мислам дека збори Шон Конери, и кога се претставува вика -Ај ем Мен, Шноу Мен- :D :D

da :P

sto e najzalno mozam super da go imitiram Sean Conery

Гижо напиша:
а епизодите со снешкото, за тој снешкото мислам дека збори Шон Конери, и кога се претставува вика -Ај ем Мен, Шноу Мен- :D :D

И таа е многу добра епизода!

Сабајле гледав една епизода кога треба да идат на сонцето... :lol:

Многу е закон... :lol:

сте ја гледале ли епизодата кога покажуваат како кариџ го нашла Мјуриел, и што се десило со татко и мајка му, многу добра епизода

Гижо напиша:
сте ја гледале ли епизодата кога покажуваат како кариџ го нашла Мјуриел, и што се десило со татко и мајка му, многу добра епизода
Тажна е...... :cry: :cry: :cry: :cry:
Али ипак на крај Кариџ му ебава даду на ливаду на тој лошиот научник.....

Гижо напиша:

Да....

И таа е добра епизода....

А таа епизодата кога тој хрчакот ке ги користи Јустис и Мјуриел како заморчиња.....
Закооон.....

Епизодата со гигантскиот црв :lol: :D :D :lol: :) 8) :shock: :shock: :shock: :P :P :roll: :roll: :twisted: :twisted: :idea: :idea: :lol: :lol: :D :D :) :) :)

Офчар напиша:
Епизодата со гигантскиот црв :lol: :D :D :lol: :) 8) :shock: :shock: :shock: :P :P :roll: :roll: :twisted: :twisted: :idea: :idea: :lol: :lol: :D :D :) :) :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: песните на трубата беа закон

Гижо напиша:
Офчар напиша:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: песните на трубата беа закон

TUBA CLASSICS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Иначе...со змејовите е многу закон епизода....

Конечно ја гледав епизодата со змејовитеееее..... 8)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom