Courage the Cowardly Dog

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
HUGA BUGA BUGA
WAAAAAAAAAAAAAAAA

Јако цртанче, нема шо

смешки е цртанов, како мала дури и не одев во градинка кога го даваа :)
2768365-m.jpg

ретардираново куче закон е што се му се дешава да се скинеш од смеење ЗАКОН:vozbud:

Кога го даваат цртанов на CN, во 3 сабајле?
Само ги менуваат тие термините.

Единствениот добар цртан на Cartoon Network.
CN ти е телевизија каде даваат нови цртани, прават повеќе експерименти. Се јавуваат и подобри и полоши.
Еве пример, Dexter, PPG (не сум сигурен за овие), Johny Bravo порано одеа на CN, сега на Бумеранг. Таму се даваат постари и проверени работи, класики.
Од CN, за мене еден од најдобрите е Самурај Џек. Има и други добри, а има и послаби.

Ај да ја кренам темава... еден од најомилените цртани, ко мал секогаш го гледав на CN. Пред 3/4 години ги симнав сите сезони и ги гледав... :D

Дефинитивно ова е најдобрата епизода:

Нема кој не се натажил и не се насмеал на оваа епизода.

Еден од моите омилени цртани! :D

Кога бев помал, не пропуштав ни една епизода. И сто пати да ја имав гледано претходно, пак ја гледав. Многу се имам смеено, понекогаш ме има и направено тажен, како на таа Hunchback епизодата, ама најмногу ме има плашено. :P

Немам некоја посебна епизода која можам да ја издвојам како омилена, сите ми се допаѓаа, ама најмногу ме има исплашено оваа:

Откако ја гледав, два дена страв ми беше да легнам да спијам. :P

Омилен лик: Fred the Barber. Naughty... :icon_lol:

^ хаха, арно ме потсети. Прв пат ко го гледав цртанов у мојов живот, беше оваа епизода (подолу, видеото). Колку само ми беше страшна тогаш :eek:

That's it, i'm getttin me mallet !
We don't want any [SLAM] !
Lousy space toilet !
Lousy stinkin tube food !
Darn commercials !
Darn antena !
You got legs don't ya, help yourself !
:pos::pos::pos:

али оваа сцена ми е дефинитивно најбоља со тоа ванземјанчето со огромните очи коа вика:
The Alien: Car broke...phone yes.
Eustace: We ain't got a phone !
[телефонот заѕвонува у тај момент и Eustace се јавува на телефонот и вика "We ain't got a phone! "]
:pos::pos::pos:
најзакон лик е у цртанов. а и онај докторот:
"There's nothing to worry about....and there's nothing i can do! "

Е сеа се скинав од смеење....
Мајка ми седи дома со комшивката и она си ги донела дечињата....
И ме прашува едното....-Ти филип, гледаш Кириџ???? :lol: :lol: :lol: :wink:
hahahahahahahahha[DOUBLEPOST=1414882401][/DOUBLEPOST]ме интересира зошто сега не го даваат овој цртан и многу други ,,old school'' цртани како : Samurai Jack,Top Cat,Jonny Bravo,kako и на boomerang : Hong Kong Phooey,The Jetsons,The Flinstons и мн др. :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom