Courage the Cowardly Dog

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
хехехех закон цртанче. мене нај епизода ми беше ко ојдоја на пустиот остров, и кога та мачката ги претвори дедоно и бабана во апарати за домаќинство :lol: ауууу неее..само бабана во тоа ја претвори, а дедоно во хелихоптер, така беше 8)

МаРиНа`Ох напиша:
а дедоно во хелихоптер, така беше 8)

Не....

Го претвори во булдожер! :lol:

денес гледав епизода кога сонува дека е шериф :lol:

Гижо напиша:
денес гледав епизода кога сонува дека е шериф :lol:

Мислам дека не сум ја гледал......

Ај раскажи малце можда ке ми текне....

он е шериф, а мјуриел е шанкерка, дедото е разбојникот што ги убил претходните 21 шериф, а кариџ е 22, и наместо коњи јаваат стапови со глава од коњ на врвот

Гижо напиша:
он е шериф, а мјуриел е шанкерка, дедото е разбојникот што ги убил претходните 21 шериф, а кариџ е 22, и наместо коњи јаваат стапови со глава од коњ на врвот

Не сум ја гледал....

Цццццц......
Денеска ниеден цртан не су гледал.....Штета!!!
А ја како некој наивен пубертетлиа ги глеам Греен Дај на флипс тв....
ТАЖНО!!!
Live 8 SUCKS!!!
Live 8 SUCKS!!!
Live 8 SUCKS!!!
Live 8 SUCKS!!!

Има друг начин за подобар свет....Сигурно не е како овој-ПРОФИТЕРСКИ!!!

абе се избунав! кучено се претвори во хелихоптер за да ја спасит бабана беееее! така беше или пак грешам? :lol: :lol: :lol:

МаРиНа`Ох напиша:
абе се избунав! кучено се претвори во хелихоптер за да ја спасит бабана беееее! така беше или пак грешам? :lol: :lol: :lol:

Не грешиш....

добра епизода е и кога ке им дојде магионичарот и ке ја направи мјуриел во чудовиште :D

stupid_dog.jpg

Гижо напиша:
добра епизода е и кога ке им дојде магионичарот и ке ја направи мјуриел во чудовиште :D

stupid_dog.jpg

Taa e многу закон епизода!!!!

Mnogu mi e smesen toj kompjuterot sto go ima. A od epizodi.....ne mi teknuva ama rabo...VRUUUUM! *go pregazuva kola* WATCH WERE YOU GOING YOU FOOL! :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom