neo-geo
The Empire Strikes First!
Filip99 напиша:Како да ја пустам сликата на екран,а не да давам линк?
Филип,
znaci, najdi slika od internet, iskopiraj ja nejzinata adresa i stavija pomegu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Filip99 напиша:Како да ја пустам сликата на екран,а не да давам линк?
neo-geo напиша:пеер не се бламирај жити се!
Се знае што е стратегија, почињаш скоро од 0 и се билдаш, а dota и неа сличните како 10 hero siege, hero arena итн се да се испуцаш набрзина, во нив има стратегија како што кажа Влад, но е неспоредливо во однос на вистинската стратегија како w3 ili starcraft....
а за графиката, ај пробај ја ЕластоМанија,да вииш
графика 0, ИГРИВОСТ 100
не е се до графиката
kazi mi igrachishte ti imash igrano dota po turniri kade koga so koj timHeRbEs напиша:Слушам што зборите за Дота и ви се чудамДота било за мали деца и што ти ја знам
Дотата бара знаење на сите скилови и на сите херои.Ко прво не зборувам за нубовите како што се играчите на -AP модот.Тие за мене се тешки нубови
Ако си мајстор играј -AR и покажи колку ги знаеш хероите и скиловите.Дота не е проста за играње доколку незнаеш да ги искомбинираш ајтемите со скиловите на херојот или доколку играш Дагун да Мееле херој мислам сигурно дека ке изгубисш ко мало дете
Тоа е само мала ситница од многуте фактори кој се во игра во Дотата.Битен е Тимската игра,кој херој да се изолира на кој да се атакува у напад.Кој е Дилерот на damage во противничкиот тим.Кој иманајмалце HP,итн итн.Кога да се направи заседа.Мислам сето тоа е за мали деца како сшто некој кантераши го зборат тоа на форумот ама ајде
D Дотата воопшто не е едноставна игра има милиони комбинации и комбинации и една најмала грешка на противникот носи пресврт во играта
А и ко за крај,Брат кантер е за плакнење мозок
![]()
Еве да ти се цитирам....Vlad II Draculea напиша:Да контролираш еден пиун во шах, го може истото и едно дете.. да котролираш стратегиски игра, тоа ти е уметност... Е баш тоа е разликата меѓу Дота КОридори... со Вар Крафт... Знам дека има и стратегија во Дотата... али 2% од Вистинаската Вар Крафт и на секој пораз другиот ти е крив.. овде барем.. самоиот гледаш колку си вреден за играта
epa vaka sea da ti kazam drag VLAD 2 DRAKULA deka si u goleeeeema zabluda!!!Vlad II Draculea напиша:не заслужува да биде омаловажен од некој неписмен пилиштар ко тебе шо освен на едно чоече не можи да го употреби мозокот.... варкрафт е поим уметност... дотата е дел од џупско мало... контролирано од неписмените за неписмените...
Брат, Дота е за плакнејне мозок... а кантер не секој може да биде добар...
Не бе машко грешка си... Варкрафт се вика играта, селото е Дота.... па сеа ти види....HeRbEs напиша:(селско ниво)