- Член од
- 12 јануари 2006
- Мислења
- 49
- Поени од реакции
- 0
Counter Strike e najdobra.
Eve link za sliki http://www.counter-strike.net/images.html:)
Eve link za sliki http://www.counter-strike.net/images.html:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vlad II Draculea напиша:DOTA...CORIDOS...e cisto srajne..
deka ima mnogu igraci ima.. ali ne e po mo vkus.. povejke ja sakam warcraft orginalot... zakon.. eh kako igrav pred godina dena... zakon bev.. ali jebiga vremina se menuva.. eheh
Warcraft e strategiska igra... dota e ... spored mene ... nesto napraveno kolku samo ... da igra decava...
Да контролираш еден пиун во шах, го може истото и едно дете.. да котролираш стратегиски игра, тоа ти е уметност... Е баш тоа е разликата меѓу Дота КОридори... со Вар Крафт... Знам дека има и стратегија во Дотата... али 2% од Вистинаската Вар Крафт и на секој пораз другиот ти е крив.. овде барем.. самоиот гледаш колку си вреден за игратаBliND напиша:Абе Дота ти е Warcraft III само со е направена да играш со еден херој а не да се губиш у фрката крипци![]()
![]()
:pishtoldz
Vlad II Draculea напиша:Да контролираш еден пиун во шах, го може истото и едно дете.. да котролираш стратегиски игра, тоа ти е уметност... Е баш тоа е разликата меѓу Дота КОридори... со Вар Крафт... Знам дека има и стратегија во Дотата... али 2% од Вистинаската Вар Крафт и на секој пораз другиот ти е крив.. овде барем.. самоиот гледаш колку си вреден за играта
КОј рече дека не сум ја играл.....:icon_eek:BliND напиша:Ако толку сакаш стратегии што не си седнал да играш Козакс место Warcraft? :raz:
Е во тоа е проблемо шо не почитувате игривост туку цртани...BliND напиша:На таа игра графиката и вришти подобро со рака ке ја нацртав...
BliND напиша:Па ако толку сакаш такви игри со таква графика шо не се вратиш на Warcraft I. Играта е игрива само е 100 години стара
BliND напиша:Па ако толку сакаш такви игри со таква графика шо не се вратиш на Warcraft I. Играта е игрива само е 100 години стара