Counter-Strike vs War Craft III -Frozen trone

• Креатор на темата Креатор на темата +_Inception_+
  • Време на започнување Време на започнување

Да решиме

• Вкупно гласачи
    181
И двете се добри ама јас мислам повеќе ја играат Warcraft3 Frozen throne а посебно сценариото Dota. Ако сте се укључиле на Battlenet ќе видевте дека е лудница. Се е за Дота. Додека на кантер имаше над 9000 сервери а сега има околу 4000 и тоа повеќето се со по 1 или 2 сто играат. Вие шо викате? ? ?

DOTA...CORIDOS...e cisto srajne..
deka ima mnogu igraci ima.. ali ne e po mo vkus.. povejke ja sakam warcraft orginalot... zakon.. eh kako igrav pred godina dena... zakon bev.. ali jebiga vremina se menuva.. eheh
Warcraft e strategiska igra... dota e ... spored mene ... nesto napraveno kolku samo ... da igra decava...

Vlad II Draculea напиша:
DOTA...CORIDOS...e cisto srajne..
deka ima mnogu igraci ima.. ali ne e po mo vkus.. povejke ja sakam warcraft orginalot... zakon.. eh kako igrav pred godina dena... zakon bev.. ali jebiga vremina se menuva.. eheh
Warcraft e strategiska igra... dota e ... spored mene ... nesto napraveno kolku samo ... da igra decava...

Абе Дота ти е Warcraft III само со е направена да играш со еден херој а не да се губиш у фрката крипци:cuc: :cuc: :cuc: :pishtoldz

BliND напиша:
Абе Дота ти е Warcraft III само со е направена да играш со еден херој а не да се губиш у фрката крипци:cuc: :cuc: :cuc: :pishtoldz
Да контролираш еден пиун во шах, го може истото и едно дете.. да котролираш стратегиски игра, тоа ти е уметност... Е баш тоа е разликата меѓу Дота КОридори... со Вар Крафт... Знам дека има и стратегија во Дотата... али 2% од Вистинаската Вар Крафт и на секој пораз другиот ти е крив.. овде барем.. самоиот гледаш колку си вреден за играта

Vlad II Draculea напиша:
Да контролираш еден пиун во шах, го може истото и едно дете.. да котролираш стратегиски игра, тоа ти е уметност... Е баш тоа е разликата меѓу Дота КОридори... со Вар Крафт... Знам дека има и стратегија во Дотата... али 2% од Вистинаската Вар Крафт и на секој пораз другиот ти е крив.. овде барем.. самоиот гледаш колку си вреден за играта

Ако толку сакаш стратегии што не си седнал да играш Козакс место Warcraft? :raz:

BliND напиша:
Ако толку сакаш стратегии што не си седнал да играш Козакс место Warcraft? :raz:
КОј рече дека не сум ја играл.....:icon_eek:

Дефинитивно најдобра стратегија според мене е старкрафт. игривост адреналин, се во едно... али играта на баттел нет ја држа она корејцине и ги мразам.. дури имаме и македонски тим на старкрафт.. на светска листа..

На таа игра графиката и вришти подобро со рака ке ја нацртав...

BliND напиша:
На таа игра графиката и вришти подобро со рака ке ја нацртав...
Е во тоа е проблемо шо не почитувате игривост туку цртани...
Нормално дека ке има слаба графика ко е стара 9/10 години... шо очекуваш..
ИГРИВОСТА МИ Е ВАЖНА,,, барем мене.. така да пак ја калавам старкрафт на 1во место

Па ако толку сакаш такви игри со таква графика шо не се вратиш на Warcraft I. Играта е игрива само е 100 години стара

aman be od counter i warcraft na cozaks i warcraft 1 otidofte

BliND напиша:
Па ако толку сакаш такви игри со таква графика шо не се вратиш на Warcraft I. Играта е игрива само е 100 години стара

пеер не се бламирај жити се!
Се знае што е стратегија, почињаш скоро од 0 и се билдаш, а dota и неа сличните како 10 hero siege, hero arena итн се да се испуцаш набрзина, во нив има стратегија како што кажа Влад, но е неспоредливо во однос на вистинската стратегија како w3 ili starcraft....
а за графиката, ај пробај ја ЕластоМанија,:cuc: да вииш
графика 0, ИГРИВОСТ 100
не е се до графиката

BliND напиша:

Бтв... Варкрафт 2 емто 2рата експанзија ка имаше подобра игривост од 1цот..

Читај го нео гео... еден шо се разбира досеа од стратегии....

Мене ИЧ не ми се свиѓа ВорКрафт 3(ДотА) незнам некако дебилна ми е играта.А канер е историја...тоа е игра(беше игра)

Како да ја пустам сликата на екран,а не да давам линк?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom