Counter-Strike vs War Craft III -Frozen trone

• Креатор на темата Креатор на темата +_Inception_+
  • Време на започнување Време на започнување

Да решиме

• Вкупно гласачи
    181
Filip99 напиша:
Како да ја пустам сликата на екран,а не да давам линк?

Филип,

znaci, najdi slika od internet, iskopiraj ja nejzinata adresa i stavija pomegu

neo-geo напиша:
пеер не се бламирај жити се!
Се знае што е стратегија, почињаш скоро од 0 и се билдаш, а dota и неа сличните како 10 hero siege, hero arena итн се да се испуцаш набрзина, во нив има стратегија како што кажа Влад, но е неспоредливо во однос на вистинската стратегија како w3 ili starcraft....
а за графиката, ај пробај ја ЕластоМанија,:cuc: да вииш
графика 0, ИГРИВОСТ 100
не е се до графиката

Па добро ама не можеш да споредуваш Дота со Варкрафт 3 зошто едното е стратегија а другото е ммРПГ .:je: И јас повише ја поштуем Баркрафт ама викам и дота е интересна и тоа е мое мислење ако некој сака да ми наметнува мислење нека се откаже сега

lellelle...koj najde da gi sporeduva ovie dve igri....ti si lUUUUD covece...Cntrstrk i wacraft...c c c c aj nema da kazam nisto...vie sami odlucete za koja sum jas

/me sepka (Warcraft) (Cntrstrk, SUUUUUCKZ)

Слушам што зборите за Дота и ви се чудам :D Дота било за мали деца и што ти ја знам :D Дотата бара знаење на сите скилови и на сите херои.Ко прво не зборувам за нубовите како што се играчите на -AP модот.Тие за мене се тешки нубови :D Ако си мајстор играј -AR и покажи колку ги знаеш хероите и скиловите.Дота не е проста за играње доколку незнаеш да ги искомбинираш ајтемите со скиловите на херојот или доколку играш Дагун да Мееле херој мислам сигурно дека ке изгубисш ко мало дете :D Тоа е само мала ситница од многуте фактори кој се во игра во Дотата.Битен е Тимската игра,кој херој да се изолира на кој да се атакува у напад.Кој е Дилерот на damage во противничкиот тим.Кој иманајмалце HP,итн итн.Кога да се направи заседа.Мислам сето тоа е за мали деца како сшто некој кантераши го зборат тоа на форумот ама ајде :DD Дотата воопшто не е едноставна игра има милиони комбинации и комбинации и една најмала грешка на противникот носи пресврт во играта :D А и ко за крај,Брат кантер е за плакнење мозок :D

HeRbEs напиша:
Слушам што зборите за Дота и ви се чудам :D Дота било за мали деца и што ти ја знам :D Дотата бара знаење на сите скилови и на сите херои.Ко прво не зборувам за нубовите како што се играчите на -AP модот.Тие за мене се тешки нубови :D Ако си мајстор играј -AR и покажи колку ги знаеш хероите и скиловите.Дота не е проста за играње доколку незнаеш да ги искомбинираш ајтемите со скиловите на херојот или доколку играш Дагун да Мееле херој мислам сигурно дека ке изгубисш ко мало дете :D Тоа е само мала ситница од многуте фактори кој се во игра во Дотата.Битен е Тимската игра,кој херој да се изолира на кој да се атакува у напад.Кој е Дилерот на damage во противничкиот тим.Кој иманајмалце HP,итн итн.Кога да се направи заседа.Мислам сето тоа е за мали деца како сшто некој кантераши го зборат тоа на форумот ама ајде :DD Дотата воопшто не е едноставна игра има милиони комбинации и комбинации и една најмала грешка на противникот носи пресврт во играта :D А и ко за крај,Брат кантер е за плакнење мозок :D
kazi mi igrachishte ti imash igrano dota po turniri kade koga so koj tim

HERBES majstore ke mi odgovorish li KAZI???????????

дајду остај го бе брат пијан е не го глеш
Vlad II Draculea напиша:
Да контролираш еден пиун во шах, го може истото и едно дете.. да котролираш стратегиски игра, тоа ти е уметност... Е баш тоа е разликата меѓу Дота КОридори... со Вар Крафт... Знам дека има и стратегија во Дотата... али 2% од Вистинаската Вар Крафт и на секој пораз другиот ти е крив.. овде барем.. самоиот гледаш колку си вреден за играта
Еве да ти се цитирам....
прво да ти препорачам читај претходни постови.. подобро малце..

Второ... Познавам малку луѓе кои вредат на ВарКрафт еден е од Скопје еден од Охрид... овие во македонија емто пред 2 години дури си ја траскавне1 глата сите кој да биди на европска листа на ВАРКРАФТ СТРАТЕГИЈАТА... и дојдов до европска листа, не бев јак ама не бев нислаб

Близард го оставија местото на доврзувајне на код во едиторот така да се добијаја Кородорите, Дотата... кои никогаш не можат прво да немаат грешка, второ да имаат израмнетост на силите??? ШТО ВО СТРАТЕГИЈА Е НЕШТО НАЈВАЖНО...
во шахот белиот и црниот имаат исти фигури само што едните се црни другите бели...
Варкрафт која е правена години, надградувана со експанѕии со пачово и работеле тимови од по кизнејколку луѓе, книги се напушани од книги е приказната.. ако незнаеше оди види за БЛИЗАРД зборуваш.... не заслужува да биде омаловажен од некој неписмен пилиштар ко тебе шо освен на едно чоече не можи да го употреби мозокот.... варкрафт е поим уметност... дотата е дел од џупско мало... контролирано од неписмените за неписмените...

Јес да е дотата интересна.. се кара се врни секогаш другиот е крив... АМА во никој случај не смееш да ја споредиш со Врвната, Варкрафт.

Брат, Дота е за плакнејне мозок... а кантер не секој може да биде добар...

Сигурно Кантер оти мразам стратегии. многу се досадни, Два сати дури да де истепаш салам

Vlad II Draculea напиша:
не заслужува да биде омаловажен од некој неписмен пилиштар ко тебе шо освен на едно чоече не можи да го употреби мозокот.... варкрафт е поим уметност... дотата е дел од џупско мало... контролирано од неписмените за неписмените...
Брат, Дота е за плакнејне мозок... а кантер не секој може да биде добар...
epa vaka sea da ti kazam drag VLAD 2 DRAKULA deka si u goleeeeema zabluda!!!
DALI NEKOGASH si igral dota profesionalno da da vidish sho e toa kako e kako vshushnost se igra!!!
kako be taka vikash pilishtar ti imash li pamet sho zborish be!!!! jas igraf dota profesionalno a moite bivshi timski osvoia 700 evra na saem EJJJJ ALOOOOO prijatele kako be dotata e za plaknenje mozok be nekoi raboti neznaesh prijatele zatoa te molam ne se meshaj i ne navreduvaj pozdrav

Море глупо не тебе на тој ХЕРБЕС

ДРВООООООООООООООООООООО

a :))))))))))))))))))))) ok
ps OFF TOPIC

ајде амините една чистенка овде :)
Е и дајдо....

реков ЈЕС ДА ДОТА Е ИНТЕРЕСНА но сепак е друга тема отколку ВАРКРАФТ... едиствено ѕаедничко шо имаат со варкрафт е сорце кодо и објектите... другото е се друго само надополувајне ѕа забава..

Еј Дајдо поздрав до тебе и ке ти одговорам на прашањето.Не немам играно на некој интернационални турнири или што ти ја знам,ама дота играм веке 2години (најчесто играме што би се рекло на локално ниво :D) .Можеби и ја се усште не ја знам во целост Дотата како што би требало да е знае но од досегашното искуство го написшав и тоа горе пто е напишано.Не викам дека сум некое играчиште или било што само го истакнав моето мислење во врска со Дотата дека не е игра за плакнење мозок или како што беше нарекувана игра за мали деца.А да и Влад 2 Дракула младучу олабаи со тоа твоето не цивилизирано однесување,не употребувај такви погани зборови(неписмен пилиштар??) зашто ептен сељачки изгледа,ја никого не навредив и незнам дали има админи на форумов што го контролираат тоа.Ја во секој случај не планирам да пагам на твое ниво(селско ниво) а и богами не планирам да го изменам товето мислење за Дотата.Поздрав.

HeRbEs напиша:
(селско ниво)
Не бе машко грешка си... Варкрафт се вика играта, селото е Дота.... па сеа ти види....

Игра како Варкрафт, не заслужува да биде омаловажена од некој како тебе шо научил да 20 магии и како да го движи глушецот...

P.S. Варкрафт е правена од ТИМОВИ.... Дотата почна од деца..

Vlad 2 кај прочита дека ја омаловажувам War Craft??? Ја и играм War Craft 3 на ладерот на Blizzar Northrend.Ја застанав во одбрана на Дотата а нигде не спомнав дека ја омаловажувам War Craft3.Btw и ја ценам War Craft3 и затоа го имам оригиналот од неа од Roc и од TFT и играм на оригинален сервер.И ако ме прашуваш мене подобра стратегија од War Craft 3 нема(барем за мене).А да и HUMAN OWNZZ :DD. Дота село?? Ти реков секој си има свое мислење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom