Counter-Strike vs War Craft III -Frozen trone

• Креатор на темата Креатор на темата +_Inception_+
  • Време на започнување Време на започнување

Да решиме

• Вкупно гласачи
    181
Гижо напиша:
Frozen throne и таа другата Reign .... не ми текнува како беше, се само patch за Warcraft III?

сакам да ја даунлоадирам тројката, ама многу е голема, треба да се изначекам

Reign of Сhaos.
Frozen Trone е супер,има нови херои, а некои од постарите херои имаат повеќе магии, само мислам дека мораш да ја имаш инсталирано Reign of Сhaos.
Јас ги имам, ама огромни се за да ти ги испратам :cry:

Reign of chaos е првиот дел кој што мора да го имаш за да ја играш Frozen Throne.Разликата е во тоа што има нови херои,а старите од Reign of chaos се исти и немаат нови магии како што каза хуманоид.Е сеа финтата е што близард со новите пачеви вметнаа нови херои кои не се вклчени во кампаинг опцијата и се наменети само за мултипплеер играње,или ако си играш кастм гејм.А за WoW ( Worl of warcraft) близард испаднаа тешки селјачишта.Работата е хуманоид ти ки си ја купиш WOW ке се закачиш на близардовиот сервер и ке играш не е проблем играта е стварно закон и е многу заразна,но проблемот е во тоа што близард да се напраат ропачишта до даска ставија месечно плаќање за да играш.Поточно обврзан си секој месец да плаќаш по 15 долари за да ја играш.Епа на кој му се исплати нека фрла пари на онлајн игрици :D

HeRbEs напиша:
Reign of chaos е првиот дел кој што мора да го имаш за да ја играш Frozen Throne.Разликата е во тоа што има нови херои,а старите од Reign of chaos се исти и немаат нови магии како што каза хуманоид.Е сеа финтата е што близард со новите пачеви вметнаа нови херои кои не се вклчени во кампаинг опцијата и се наменети само за мултипплеер играње,или ако си играш кастм гејм.А за WoW ( Worl of warcraft) близард испаднаа тешки селјачишта.Работата е хуманоид ти ки си ја купиш WOW ке се закачиш на близардовиот сервер и ке играш не е проблем играта е стварно закон и е многу заразна,но проблемот е во тоа што близард да се напраат ропачишта до даска ставија месечно плаќање за да играш.Поточно обврзан си секој месец да плаќаш по 15 долари за да ја играш.Епа на кој му се исплати нека фрла пари на онлајн игрици :D

Знам веќе за тоа дека треба да се плаќа HeRbEs и се согласувам дека Близард испаднаа многу нефер. Но добија контра ефект, се појавија многу бесплатни сервери на кои можеш да ја играш.

war craft frozen trone a pogotovo scenarioto DOTA ludnica mislam sigurno site go imaat igrano toa scenario

Гижо напиша:
Frozen throne и таа другата Reign .... не ми текнува како беше, се само patch за Warcraft III?

сакам да ја даунлоадирам тројката, ама многу е голема, треба да се изначекам

Ја ќе ти ја даам :D
Инаку ја играм Counter-Strike 1.6 оваа новава Source добра графика има, поправени багови ,нема bunny-hopping ама пак не е тоа со духот на CS , а инаку играм и Warcraft 3: The Frozen Throne (Expansion за Warcraft 3 : Reign of Chaos )
ама ко CS нема друга....

Infected напиша:
e ova se dvete najigrani igri vo nasava mila Makedonija:)
so mislite koja od ovie dve e podobra i koja se igra poveke?
ja mislam deka Counter Strike se igra poveke ama spored mene War Craft e bolje igrica!
да во право си ман нај играни игри се но кај мене направи голем бум
world of warcraft
И НОВАТА ВЕРЗИЈА НА
NEED FOR SPEED MOST WANTED
пред тоа кантер и фрозен се играше но сега по малце фрозен кантер ич горе наведените нонстоп инаку Фрозен е подобра од кантер мое мислење

Како можете да споредувате Стратегија и First person Shootout игрица?

Цареви сте.
Свака част.

Na evropskata War craft liga stasav 16 lvl... али морав да се откажам пошто треба а се учи.. јеби га.. тоа беше пред месеци.. Стратегија Скрос.. не како што имаше старкрафт али пак добра.. и на оваа ако сака 1 на 1 може без проблем само да изиграм 2 паритии на нет да ми се врати рефлексот.. :)

Иначе многу паметна работа кажа мотаро над мене... еве реп мотаро

Otpocetokot bese interesna ama sega stana mn dosadna.

Counter Strike:music3:
Порано играф во ЛАН турнири, 4 против 4 минимум па нагоре. The best there ever was, the best there is, the best there ever will be:) Само треба јака концентрација за таа игра, има премногу добри "Шутери" во виртуалниот свет.

па не е лошо да се организира еден кајгана турнир во Counter Strike ?

mislam deka ne moze da se dade ocenka na toa :)
counter strike i dota nemaat nikakva povrzanost osven igranosta
i dvete igri se dobri... iako counter strike malce prestana da se igra... zatoa sto e veke dosta stara igra a i dota ne e nesto ponova ali ima novi mapi se dodavaat heroi ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom