Counter Strike Source!

• Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување

Daniel-PrIx

cAiR-cRew
Член од
14 јули 2008
Мислења
80
Поени од реакции
2
Да претпоставам ти си професор по англиски?

CSS е добра, и подобра од 1.6. Само што 1.6 е повеќе oldschool.
Iver brat a da te prasam neso moze???:D
Zaso igras 1.6 a vikas deka e oldschool i si head admin a bratce?:D:D
pozz:smir:

Spored mene CS 1.6 e bolje , zasto?!? Bidejki nema ni burinja ni podgrbaveni Tr ili Ct :D:D a CSS ima definitivno bolje grafika. Toa e moe mislenje I sekoj ima rzlicno mislenje pozz :smir:

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Си ја земав Source си викам готово 1.6ката више не ја играм, али 3 дена играв Source и ја делетнав, уопште не ми се свиѓа

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.672
Поени од реакции
34.139
Iver brat a da te prasam neso moze???:D
Zaso igras 1.6 a vikas deka e oldschool i si head admin a bratce?:D:D
pozz:smir:

Spored mene CS 1.6 e bolje , zasto?!? Bidejki nema ni burinja ni podgrbaveni Tr ili Ct :D:D a CSS ima definitivno bolje grafika. Toa e moe mislenje I sekoj ima rzlicno mislenje pozz :smir:
A зошто мислиш кога напишав oldschool мислев на полошо/послабо/и слично?
Играм и Сорс. Односно, играв.

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
source e porealna ali 1.6 e podobra

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Многу е добра Сорс, графиката е супер и гејмплејот е супер... ја играв 1.6 и кога ја земав оваа, како од фиќо у мерцедес... :) :pos2:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
1.6 сто пати подобра..

Gh0$T

BanishedFromMyOwnWorld
Член од
4 октомври 2008
Мислења
271
Поени од реакции
19
кој играл Source ќе знае дека е 100000... пати подобра од 1.6

Ем е пореална ем се поубаво...:smir:

C

Crazy Diamond

Гостин
абе што има врска Сорс ако има појака графика од 1.6.абе цел свет ја игра кантер 1.6,а Сорс многу ретко,барем јас така мислам :salut:

Член од
22 март 2009
Мислења
152
Поени од реакции
0
Spored mene source ima podoBra grafika , ama tesko da se odviknam od cs 1.6 (toa e kako da se odviknes od drogata :D)

Net

Член од
22 декември 2008
Мислења
29
Поени од реакции
0
Е ама овие од теле кабел значи мора да те банираат без причина ако има некој друг сервер кажете ми аман со овие теле кабел не се игра фер

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Spored mene source ima podoBra grafika , ama tesko da se odviknam od cs 1.6 (toa e kako da se odviknes od drogata :D)
и дрога си пробал ?
или тај со пробал ти расправал ?

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
абе што има врска Сорс ако има појака графика од 1.6.абе цел свет ја игра кантер 1.6,а Сорс многу ретко,барем јас така мислам :salut:

епа не мисли :tapp:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Се изначитав на глупи коментари од глупи луѓе што сеуште живеат у период од 2000-2005. Откога излезе Source имаше премногу багови и сите беа скептични, ама со тек на време баговите се поправија, алуѓето се навикнаа на неа и сега е ДАЛЕКУ поиграна од 1.6 (за тоа говори и фактот дека сите првенства од 2006та па наваму се на Source, а не на 1.6). Едно време и на Eurosport пренесуваа натпревари помеѓу тимови од оваа игра, а тоа за 1.6 никогаш не сум го видел. Ама до негде можам да ве сфатам. Немате сите јак рс и не можете да си го дозволите ова задоволство наречено Counter-Strike: Source.

Kajgana Shop

На врв Bottom