Counter Strike Source!

• Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Абе ја купив од Боки играта али незнае како да си напраам акаунт ај помош

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Lol. Od Boki. Lol. Odi na Digital Powered dot Info.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
89.205.127.232:27015

ova vi e IP adresa na prviot makedonski counter strike source server hostiran e od Telekabel pokraj igraci od makedonija ima i od bivsite YU prostori pozdrav i se gledame na server mozete da ne posetite i na www.mkdclan.com

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Не се мачете. Преку Steam за 825 денари можете да ја купате.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Оди на SteamPowered.com и download-ири Steam. Дај му install па напрај си акаунт. Избери ја играта, внеси кредитна картичка со барем 20$ на неа, и готово.

Официални пакети:

Counter-Strike: Source = $19.95

Counter-Strike: Source + Garry's Mod = $24.95

Source Multiplayer Pack (Counter-Strike: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch) = $29.95

Source Premier Pack (Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One, Portal, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2) = $79.95

Valve Complete Pack (Counter-Strike, Team Fortress Classic, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Opposing Force, Ricochet, Half-Life, Counter-Strike: Condition Zero, Half-Life: Blue Shift, Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One, Portal, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2, Peggle Extreme) = $99.95

Избери го кој пакет најмногу ти одговаре. Моја препорака е CSS + Gary.

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
Zdravo,pred nekolku dena eden drugar i jas probavme da ja instalirame CSS ama nikako nemozeme da ja pustime igrata,veruvam deka znaete sto e problemot deka treba HL2 da se instalira,HL2 ja pustam i ja igram a CSS nikako ne mozam (samo nesto ko server mi izlegvit i nisto drugo).
pls koj znae neka kaze kako
Брате може да имаш секакви проблеми.
hl2.exe неможе да работи на сите оперативни системи ...
Кажи што оперативен систем имаш,мора Windows XP SP1 минимум!!!
Може и на Windows Vista,но само поновата верзија што е компатибилна т.е што доаѓа со Orange Box.
Како што мислам изгледа имате некоја пиратска или недобро направена верзија.Ако е само со Extract не се надевај многу да работи.
Мора со инсталација (може на среќа да се падне и екстракт)...

Тоа е тоа =)

За да ти помогнам кажи :
Оперативен Систем
Конфигурација на компјутерот (хардвер)
Верзија на hl2.exe и Counter Strike Source
И дали е пиратска или со инсталација?

Coolzrock :nesvest:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Има нов пач излезено и велат дека е мн добар ако може линк да симнам.:)

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Aj da vi bidam od korist malce.

Za tie sto se od skopje:GTC 1ri kat Jugoton 980denari counter strke source steam.Full instalation i patch i se.Kako sto kaza sickjoce legalno si e legalno.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
53
Поени од реакции
1
Сум читал по други форуми дека Digital's zone игрите можат да бидат со бугови ерори и слично.Ај провери да не е од Digital's zone.

Оди на SteamPowered.com и download-ири Steam. Дај му install па напрај си акаунт. Избери ја играта, внеси кредитна картичка со барем 20$ на неа, и готово.

Официални пакети:

Counter-Strike: Source = $19.95

Counter-Strike: Source + Garry's Mod = $24.95

Source Multiplayer Pack (Counter-Strike: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch) = $29.95

Source Premier Pack (Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One, Portal, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2) = $79.95

Valve Complete Pack (Counter-Strike, Team Fortress Classic, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Opposing Force, Ricochet, Half-Life, Counter-Strike: Condition Zero, Half-Life: Blue Shift, Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One, Portal, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2, Peggle Extreme) = $99.95

Избери го кој пакет најмногу ти одговаре. Моја препорака е CSS + Gary.

Еј обливион мора ли така да праите..јас знам друг начин..ама не е легален начон но сепак..симни го Paccafe..и потоа инсталирај..нов акаунт на стеам..одиш на mygames и ги имаш сите игри што ги има на стеам и само да ги инсталираш..ако неможеш да најдеш пиши ќе стаам на рапид и ќе го симнеш..најубаво место ти е да го најдес на FileFront.com ...Позз

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ја симнав Counter Strike Source и сега кога играв со ботчина напишав шифра за да се колиме и сега кога и да влезам ботојве ми идет со нож. Ако мојте да ми ја кажите шифрата за да си идет нормално со пушки.?

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Абе симнете си вие сорс од Digital Zone и ке немате проблем, јас ја симнав и киснам сеа на неа:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom