Counter Strike - Quarantine

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке присуствувате на собирот на цс играчите?

• Вкупно гласачи
    31
Па може, ама да се укључи едн врз другога да се качуемо од исти тимови. :D

Abe vchera vecherta 5 na 5 taman bevme, mozhe da dogovarame mix po dve petki da sklopuvame. Poshto ocigledno e deka vekje po 20+ ko sho igravme teshko. Sho mislite ?

Abe vchera vecherta 5 na 5 taman bevme, mozhe da dogovarame mix po dve petki da sklopuvame. Poshto ocigledno e deka vekje po 20+ ko sho igravme teshko. Sho mislite ?
Тешко на 4цата што ќе треба да играат микс со xixxka во ист тим. Сите раш Б, тој ќе штека на дд2, качен на тоа ѕидчето кај терорите в база што е . Иначе добра е идејата, може.

кланови ке правиме ? хаха :uzi:
Автоматски споено мислење:

Тешко на 4цата што ќе треба да играат микс со xixxka во ист тим. Сите раш Б, тој ќе штека на дд2, качен на тоа ѕидчето кај терорите в база што е . Иначе добра е идејата, може.
Ке се оди раш Б, xixxka ке си чува од А, тактички игра тој, знае си, само на инферно кога ке се качи на ламбата и кога ке ме убије ми иде лаптопо да го затворам обратно. :)

Xxixka ваков онаков 2р беше од кај тт... 2 убиства позади Среда... :))

Штек из лав штек из лајф ♡

кланови ке правиме ? хаха :uzi:

Ке се оди раш Б, xixxka ке си чува од А, тактички игра тој, знае си, само на инферно кога ке се качи на ламбата и кога ке ме убије ми иде лаптопо да го затворам обратно. :)

Хахаха Ламбата ја научив од @Macedon1um
А на инферно иам друго омилено место за штек, кај што партија се зима одма... :)

Еднаш/два пати се греши после бушам прво место тоа кога ќе стигнам таму :ROFLMAO:
Штета што со пиштолче не се буши... само со дигл... :) аабе плантни си ц4 некаде до кутија да можам да бидам скриен дур вадам :)

Xxixka ваков онаков 2р беше од кај тт... 2 убиства позади Среда... :))

Штек из лав штек из лајф ♡

Хахаха Ламбата ја научив од @Macedon1um
А на инферно иам друго омилено место за штек, кај што партија се зима одма... :)
На тераса виси цела мапа на инферно

На работа сум,мамето нивно ....Сакав да играм сеа :place::place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom