Counter Strike - Quarantine

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке присуствувате на собирот на цс играчите?

• Вкупно гласачи
    31
Добрата работа што ако некој му одземаш damage преку бушење е што ти покажува и што можеш сите места каде што обично се кријат кога поминуваш да пукнеш и ако видиш дека одземаш damage да прдолжиш со рафалот, обично така ги проверувам местата, а верувам и повеќето така прават, доста пати така сум земал убиство и секогаш си мислам дека ваљда му текнало како сум го избушил :)

1.jpg

Добрата работа што ако некој му одземаш damage преку бушење е што ти покажува и што можеш сите места каде што обично се кријат кога поминуваш да пукнеш и ако видиш дека одземаш damage да прдолжиш со рафалот, обично така ги проверувам местата, а верувам и повеќето така прават, доста пати така сум земал убиство и секогаш си мислам дека ваљда му текнало како сум го избушил :)
Не сум фан на ова, ова ти е речиси како да користиш wallhack, добри слушалки плус ова и само wallbang грми си.

Па ако се собереме да, ако не се собереме не.

Нема да има некоја разлика преку недела освен за викенди можеби.

,,На тој што ќе ја планта бомбата - да му ебам сестрата. А на тој пак, што ќе дозволи бомбата да биде плантана - да му ебам сестрата и него лично''

- Џумерко

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom