Counter Strike - Quarantine

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке присуствувате на собирот на цс играчите?

• Вкупно гласачи
    31
Ебаве тоа плачковците, уште цмиздрите што една вечер сте играле со FF...
Да не беше таа вечер ќе бев прв сега. Ќе можев да и се пофалам на мајка ми дека сум успеал во животот. Секогаш ми викаше дека нема аир од кантер.
Знам дека сте научени во Чаир и во серија А со френдли фајр, ама малку осет треба :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Дајте шифра :(
Како да ти дадеме кога не може пп да ти се прати? :confused:

Да не беше таа вечер ќе бев прв сега. Ќе можев да и се пофалам на мајка ми дека сум успеал во животот. Секогаш ми викаше дека нема аир од кантер.
Знам дека сте научени во Чаир и во серија А со френдли фајр, ама малку осет треба :icon_lol:

Улети му овакој у пп.bajo.jpg

Наместо тоа, заврши играјќи со мене, @Sasa Ilic i xixxka vo 12-1 навечер.

ќе ви репнам фф пак некоја вечер изненандно без да ви кажам, малку да ги зачиниме работите. :icon_lol:
Агде, ставај ФФ ама те молам напрај ако пукаш-зимаш хп на некој од твоја екипа - на тебе да ти се цеди хп то место на него... Има да биде #ХаосПичкеЛудило :D

Е Агдо док си туја
иам едн предлог, да не се покажуе кд му зимаш крф и колко му зимаш.Например некад фрљиш бомбу негде и тај бројка га издаде тога што се крие тамо.Нема смисла, да играмо поферски и пореално :cool:
Ако се усфои предлог,моеш ли да гу укинеш туј опцију?

91.148.141.83:27015

Еве добар сервер. Маваш на кец и фул со оружје си :love: Пратете ми pw

ќе ви репнам фф пак некоја вечер изненандно без да ви кажам, малку да ги зачиниме работите. :icon_lol:
IMG_20200507_195500.png

91.148.141.83:27015

Еве добар сервер. Маваш на кец и фул со оружје си :love: Пратете ми pw
Тебе нешто друго ќе ти пратиме :icon_lol:

како е нов пас?

пробајте да ограничите колку секунди може да купуваш оружје во база

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom