Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не беше таа вечер ќе бев прв сега. Ќе можев да и се пофалам на мајка ми дека сум успеал во животот. Секогаш ми викаше дека нема аир од кантер.Ебаве тоа плачковците, уште цмиздрите што една вечер сте играле со FF...
Како да ти дадеме кога не може пп да ти се прати?Дајте шифра![]()
Да не беше таа вечер ќе бев прв сега. Ќе можев да и се пофалам на мајка ми дека сум успеал во животот. Секогаш ми викаше дека нема аир од кантер.
Знам дека сте научени во Чаир и во серија А со френдли фајр, ама малку осет треба
Автоматски споено мислење:
Како да ти дадеме кога не може пп да ти се прати?![]()
Наместо тоа, заврши играјќи со мене, @Sasa Ilic i xixxka vo 12-1 навечер.Да не беше таа вечер ќе бев прв сега. Ќе можев да и се пофалам на мајка ми дека сум успеал во животот. Секогаш ми викаше дека нема аир од кантер.
Знам дека сте научени во Чаир и во серија А со френдли фајр, ама малку осет треба
Автоматски споено мислење:
Како да ти дадеме кога не може пп да ти се прати?![]()
Агде, ставај ФФ ама те молам напрај ако пукаш-зимаш хп на некој од твоја екипа - на тебе да ти се цеди хп то место на него... Има да биде #ХаосПичкеЛудилоќе ви репнам фф пак некоја вечер изненандно без да ви кажам, малку да ги зачиниме работите.![]()
91.148.141.83:27015 |