- Член од
- 22 септември 2015
- Мислења
- 170
- Поени од реакции
- 65
xDДецата со аутизам да ти се родат ако играш овака и го преферираш ова.
Фала пуно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
xDДецата со аутизам да ти се родат ако играш овака и го преферираш ова.
Фала пуно.
Последен месец кантеров бележи рекорден број на губење на играчи. Дали е поради Overwatch, дали на луѓето им скурчи играње со спинботери и читери на ММ и 64 битни сервери на Валв никој не знае. Ама битно кантеров почна да паѓа.
И јас престанав да играм кантер да бидам искрен, ми здосади играње на free faceit, ММ не се игра едноставно колку и да се трудиш секогаш има читер дали во мој или нивен тим, моментално сум Супреме, бев ГЕ и пак паднав заради читери.
Читерите се прво и основно што водат до пад на кантер.
Втора работа ради која кантер ќе падне на масивност е ради лошите сервери на Валв. Многу голема разлика ми прави кога играм на 64 и 128 тик, на ММ кога ќе играм буквално не ми регистрира метци кога ќе погодам некој и ratefire на одредени оружја, посебно на m4a1-s е очаен, се гуши емката. Катастрофа сервери полни со читери.
Не е сјебана. Туку нема прогрес. Има нови мапи, нови скинови за оружја и операции. Место да посветуваат ресурси на вакви споредни работи може комотно да се фокусираат една година на градење инфраструктура за 128 тик и нов систем за детекција на читери. Кантерот лани го достигна зенитот и почна да паѓа и ќе продолжи да паѓа во слободен пад се додека Валв не се освести дека 2014 година помина.Баш поради овие работи што ти ги наведе друже, престанав да играм CSGO.
Многу ја сјебаа.. катастрофа.
Нити реков некаде дека Overwatch e подобра, нити ја мразам кантер. Ги мразам Валв затоа што имаат пари и средства да го искористат потенцијалот на самата игра и да биде уште подобра а они си легаат на некое си уво и не мрдаат со рака. Не фали нов бран на банирани читери, фали нов систем за детекција на читери и инста банирање. Фалат сервери со 128 тик. И не ми е гајле дали имало милиони што играат на тостери, ќе стават и такви и такви сервери и да имаш опција да бираш на кој сакаш да играш. Неможе вака заради талибанци што играат на тостери и ти да неможеш да играш нормално. А плаќање на ЕСЕА/Фејсит не се исплаќа во МКД таа сума за месечно играње, а бесплатните сервери на фејсит се добри ама генерално слаби играчи.
И пак ќе кажам, не ја мразам кантер, одлична е, ептен ми се свиѓа ама не ја играм ради читери и лоши сервери.[DOUBLEPOST=1464695603][/DOUBLEPOST]
Не е сјебана. Туку нема прогрес. Има нови мапи, нови скинови за оружја и операции. Место да посветуваат ресурси на вакви споредни работи може комотно да се фокусираат една година на градење инфраструктура за 128 тик и нов систем за детекција на читери. Кантерот лани го достигна зенитот и почна да паѓа и ќе продолжи да паѓа во слободен пад се додека Валв не се освести дека 2014 година помина.
Не ги прави 128 тик серверите како да бараат НАСА компјутер. Играм на i3, 8gb ram, gtx 750ti. Ова ти е скапа конфигурација? Просечна. 20 000. Толку е еден просечен лаптоп. Хардвер не е изговор за Валве, глупости.Е-спортов е скапа работа, си бара и хардвер и интернет, е сега не ми е јасно како тоа имаш за хардвер да играш 128тик а немаш за faceit/esea премиум? сакаш 128тик имаш пугову бујрум, не велам дека 128тик нечини, туку сеште е рано за таков потек, можеби после train, nuke и сега Inferno валве ја прави играва за појаќи машини и можеби во бликса иднина ќе има и такво нешто, што уствари е добра работа во секој случај, фали мајор апдејт на играва дефинитивно, треба да живне малце. За читерите не ми се дискутира.![]()
Igrav na i5 od starite i 8gigs of ram gtx275 i si zedov gtx950 na gtx275 imav 180fps na 64 na 128 imav 160. Sega imam negde od prilika 250 so 220.Е-спортов е скапа работа, си бара и хардвер и интернет, е сега не ми е јасно како тоа имаш за хардвер да играш 128тик а немаш за faceit/esea премиум
Igrav na i5 od starite i 8gigs of ram gtx275 i si zedov gtx950 na gtx275 imav 180fps na 64 na 128 imav 160. Sega imam negde od prilika 250 so 220.
BTW. I'm on VACation![]()
На СпортКлуб 5 почнаа кантер да даваат, не па на америчките телевизии... У шведска одамна имаат е-спортс канал, кај што нонстоп се даваат турнири.. Кантер е далеку од умирање, напротив, допрва ќе гледаме турнири со prize pool ко Дота 2...Умира ЦС, мда. Затоа мејџорите имаат фонд од милион долара плус стикери и спонзори, суми кои не се прикажуват јавно. Елиг „турнирчето“ шо е, почнува да се емитува на национална телевизија у САД, која е меѓу десетте програми у цела држава. (I see you SonceTV!)
Опаѓа оти нема со кој да играме, на никој не му се дават десет евра за кантер кои се враќат за 2-3 месеца. Вчера играв и ми падна Крома 3, Вајлдфајр и скин од 25 центи. Ете ти едно евро у три партии играње. :д