Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ne dropa na botovi, greska si nesto.
Inace nema pocancer misija od ovie so enemy weapons kills, mislev za scout najlosi se.

Ne dropa na botovi, greska si nesto.
Inace nema pocancer misija od ovie so enemy weapons kills, mislev za scout najlosi se.
Мислев ботови во смисла на тоа како играа дечките.. беа изгубени тотално . Иначе прееска ми се деси најглупавото реми до сега .. кај ме дупеше нетот играв на моменти и со 800мс а не слезе подолу од 100 кај ја дотуркавме јас и уште еден дечко партијата од 11-9 на даст2 и тоа како кантери до 15-14 и имавме 2на 1 за победа и едниот си замина афк на 10 секунди до крај и нормално овај од тт направи клач ги отепа на двајцата . Па сум се пренервирал го препцујав ејј ми ја пукнаа главава таа игра играв со 4ца руси во тим .

Such control...much precise, wow.
DAD0BCCBC17F443CFD7A9422B04FA0F3CC2DCA7A

btw истиот меч...
E7B227DB6378EF1BCBF52AB218F1AB2764653359

Црни денови за кантеров. одамна немам закачено 5 партии по ред со различни haxeri.

Such control...much precise, wow.
DAD0BCCBC17F443CFD7A9422B04FA0F3CC2DCA7A

btw истиот меч...
E7B227DB6378EF1BCBF52AB218F1AB2764653359

Црни денови за кантеров. одамна немам закачено 5 партии по ред со различни haxeri.
Една од причините зашто имам 7 саата ингејм во последниве 2 недели. Supreme/global левелот е РАК.

Ја не знам зошто уопште играте ММ. Качите глобал и само одржавајте ранк, тоа не е тешко. Играјте фаце ит или ЕСЕА.

Цела да е.

Attachments

• wp_ss_20160403_0001.png
    wp_ss_20160403_0001.png
    713,9 KB · Прегледи: 41
Vcera si se ukluciv , vozbuden si go cekam weekly drop i odluciv za mm da krenam levelot i da padne nesto...
Zavrshuva mechot..ting* na edniot, ting* na drugiot BAM* AWP MEDUSA na eden mu paga..ting* mene scar od 0.07...
Pred oci, na dofat, nikogash vo zivotot ne mi padnalo tolku krivo....se iskluciv i se iznervirav nenormalno..izumiv screenshot da napravam od toa so go skapav karanje tipot, kakov tip bre dete beshe 300-400h recorded na steamot..
Ne znam.
Zostoo.
Na ovoj maler ostanuva peder da stanam da mi si aka 9tkata.
Gotovo.[DOUBLEPOST=1460015169][/DOUBLEPOST]2500h bre luge 750 mm wins ABE NISTO DOSEGA NISTO NISTOOOO

feelsbadman
Ја вчера решив да почнам пак да играм сериозно кантер, детмеч и викам ај да качам ГЕ затоа што сакам да почнам да идам по турнириве што се организираат и се демотивирав после две партии соло ММ, не се игра сам. Нафурани деца со микрофон а не знаат да пукаат е убитачна комбинација.
20160407144059_1.jpg

налошо е да играш сам и одма првото што го слушаш дали зборуваш руски и ако сите се руси одма ги блокирам неможам у сред гејм да ги слушам како пцујат ..

налошо е да играш сам и одма првото што го слушаш дали зборуваш руски и ако сите се руси одма ги блокирам неможам у сред гејм да ги слушам како пцујат ..

Па ММ ги изгубиш ли првите 4 рунди,со руси,и почнуваат сука иди нахуи и толку е од играта :D

Да играш соло е поголем предизвик... Е сега најголем проблем се читерите, а на второ место се слабите сервери. Друга работа, во топ ранковите нема мн токсиди тој стереотип за Русите не ви е точен. Научив риски и сега све ги разбирам, но во главно си практикувам англиски да зборам. Се е до тоа како ќе се поставиш. Додека го пишувам ова играм против спинботер. [emoji37] рип цс.

Sent from my MotoG3 using Tapatalk

А што е фората со валве 4 години веќе ги има серверите,се изнаполнија една купица пари,и неможат еднаш засекогаш да ги исчистат серверите од читерите...

Еве го тоа што го зборував преска .. влагам во тим со овие незнам ни од кај беа на арапски ко да маваја некако и одма после 2 рунди ги блокнав изгубивме 16-9 а овај зелениов беше прав нуб заврши со 3 убиства само . 20160407184307_1.jpg 20160407184553_1.jpg

Ја со четворица кога и да се паднам победа ми е. Има дечки шо си се и на тимспик ама и во игра супер само ради мене пријавуваат. Неам пораз така буквално. Најчесто губам коа играме ја другар и рандом 3ца. Стандард дава по некој ретард шо мора да се кикне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom