Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Oh... my.... fucking... god... За каква синхронизација зборел дечково.... :facepalm:

Абе дечко, не за џабе никој не го игра кантеров (море не само кантер - било која игра) со Vsync. И не за џабе измислуваа Gsync и Freesync.

Крај краева, како жити сè приметуваш tearing (ако воопшто приметуваш)? Скоро невозможно е на >100 Hz монитори.
Па за каква синхронизација може да станува збор? хоризнтална? зашто си арогантен и глумиш паметен кога не знаеш? имаш ли објаснување зошто не процесира R9 290 I i7 3770k повеќе од 280 фрејма кога имат моќ барем дупло фрејмови да прикажат? ако немаш не ми глуми струќњак туку ќути си, за време на игра GPU лоад е околу 50% а CPU и помалку од тоа, а сепак не иде над 280фрејма без никаква лимитација, тоа е главното прашање на кое ми одговараш со арогантни и безмилени одговори:
1Колку фрејма сакаш 9000
2Се користи процесорот, провери си поубаво.

CSGO and Freesync = screentear?

Сум нашол и јас кој да прашувам:facepalm:

400+ фрејма на три Радеон Р9 380ки. :coffee:

океј ај chill, ме мрзи да читам препукувања

Дај види како ти иде со тоа Multicore render enabled или disabled, зависи како ти било претходно
исто и шо ти се другите сеттингс? Немој сеа да испадне се си лупнал на high па се чудиш што е
ја јес да играм на 1080, али сеттингсот не ми се на максимум, најчесто луѓе играат на 720 па и подоле, и со low све
мислам дека нај-demanding е AA, па види шо ќе напраиш

Па за каква синхронизација може да станува збор? хоризнтална? зашто си арогантен и глумиш паметен кога не знаеш? имаш ли објаснување зошто не процесира R9 290 I i7 3770k повеќе од 280 фрејма кога имат моќ барем дупло фрејмови да прикажат? ако немаш не ми глуми струќњак туку ќути си, за време на игра GPU лоад е околу 50% а CPU и помалку од тоа, а сепак не иде над 280фрејма без никаква лимитација, тоа е главното прашање на кое ми одговараш со арогантни и безмилени одговори:
1Колку фрејма сакаш 9000
2Се користи процесорот, провери си поубаво.

CSGO and Freesync = screentear?

Сум нашол и јас кој да прашувам:facepalm:
i7 никогаш нема да биде 100% искористен од Source енџинот. Графичката и со 50% го достигнува максимумот затоа што процесорот прави bottleneck. Провери го ова.
https://www.reddit.com/r/GlobalOffe...sgo_is_bad_optimized_got_a_new_cpu_and_did_a/

И престани да играш со Vsync :smirce:

Вчера играв и двајца читери у мој тим против двајца од нивен, да ги видевте што правеа леле :D
Требаше да ги снимам за најсмешни видео инсерти. Кој ги ебе и онака се откажав од замарање со кантеров, 9 сата имам за две недели :D

^ :pos:

Money spent, no well.

Иначе пред некој ден у еден ден кога беше еден ден ми беше најјакио ден у цела ЦС историја.
Пуштам ја првата, женски глас слушам. ИЗ НОТ ПОСИБИЛЕ и после сфатив дека треба малку посериозно да играм оти сигурно ќе е дрво па ќе изгубеме. Turns out, она е на смурф акаунт и они се 4ца примејд. Двојца играа цело време со пиштол, другите регуларно си играа. Победивме, на инферно тоа. Бев трет на крај. Шо не е лошо. Втора пуштам, па женско. Викам воа сигурно некое дете со различни хромозоми. Turns out, женско кое ни беше ќери цел меч. Штета шо малку знаеше англиски и глупо инфо даваше. Двојца веќе у конектор, она вика ту мид ту мид ту на мајка ти в дуп. На мираж овоа. Победивме на крај, про90 спреј н преј фтв. После кобл со четворујца френчменс. Смурфови и они. Е сеа, играме т сајд и овие држат цтрл и довлечкаа се некако до А и тоа беше една од најсмешните рунди у мојта цс компетитив кариера. Цело време играа со шитган и пиштолчиња и еднаш со ауто. At least they ain't tryhards yo. Ранг ап у МГ2 и нареден ден не мрднав(не) од 6 освоени рунди. Сфе читери со прифајр со вх со 1хит хс сфе и деранк. Тиебам игра.
Тое. gib skins.[DOUBLEPOST=1454528544][/DOUBLEPOST]Прочитајте или -реп!

Вчера играв и двајца читери у мој тим против двајца од нивен, да ги видевте што правеа леле :D
Требаше да ги снимам за најсмешни видео инсерти. Кој ги ебе и онака се откажав од замарање со кантеров, 9 сата имам за две недели :D
Se simnuva machot, go imash za download :D

gK0O4ea.png

Нареден пат објаснување дај, а не копи паста од Редит. :)

Има ли некој шо продава акаунт со CS:GO кеј, гифт било како (кажете цена - по можност од Битола ако сте )
ако не сте од Битола дајте предлог како да платам..

Има ли некој шо продава акаунт со CS:GO кеј, гифт било како (кажете цена - по можност од Битола ако сте )
ако не сте од Битола дајте предлог како да платам..
Каков е тој cs:go кеј? Сакаш да кажеш да ти ја даде некој играта за да не ставаш пари на стим?
Сакаш профилот да има скинови / ранк, силвер, голд нова?

Де бе, најактуелна тема беше "Derankening" последниов месец.
Како и да е, пола од кајганџииве немаат појма шо се дешава и зашо паднале у ранг. Причина за тоа е шо не ги интересира цсго сцената и случувањата. Пуштат, играт, толку.

Каков е тој cs:go кеј? Сакаш да кажеш да ти ја даде некој играта за да не ставаш пари на стим?
Сакаш профилот да има скинови / ранк, силвер, голд нова?

Како и да е, пола од кајганџииве немаат појма шо се дешава и зашо паднале у ранг. Причина за тоа е шо не ги интересира цсго сцената и случувањата. Пуштат, играт, толку.

Tocno taka, sakam nekoj da mi daj akaunt so csgo (nemora skinovi , rank)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom