Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
„Што е ваше, ќе си дојде!“ - Семе Синапово :D
Најубав начин да качуваш ранкови е да не се замараш за истите многу, само си пукаш :)

јас бев дмг.. паднав на мге и неам мрднато од мге многу време а имам тепано 10 партии и 2-3 изгубено...

Прегледај го приврзокот 132955
„Остваруваме!“ - Никола Груевски

Знам дека дивизијава не е ништо посебно за вас што сте ГЕ ама за мене што сам си лизгам низ ранковиве со минимално вежбање и играње ради други обврски презадоволен сум.
nisto posebno ?
rank upot od dmg do eagle , vlaknata na gazot mi popadnaa...pokraj tolku troleri i chiteri na toa nivo mozis i da si zaviduvash za eagleto..
bravo !

sledno tie od LEM na SMFC...da mi reci nekoj vo momentov da preminam od lem vo supreme, rado bi sednal kvantna fizika da ucam..

Kaciv i LEM ama igrav so drugarcinja. Site se GE i me izbustaa edna divizija i ne znam zosto posle 3 partii kaciv rank valjda deka imav mnogu fragovi i MVP vo rank na GE.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Kaciv i LEM ama igrav so drugarcinja. Site se GE i me izbustaa edna divizija i ne znam zosto posle 3 partii kaciv rank valjda deka imav mnogu fragovi i MVP vo rank na GE.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
tocno.
frags i mvps..se pricinite za rank up..
so sekoj mm dobivash ELO points..razgledaj na forumi ima precizno objasnuvanje, ke ti bide jasno kako odi rank upot :D

Не знаете што е пекол вие.. Пред големиот vac wave бев 6 месеци DMG, тоа беше катастрофа невидена секоја партија ретарди руси и читери кога фатив за прв пат eagle се радував повише заразлика од кога стигнав до Global.Али сепак јас мислам дека не е све до ранкот има LEM играчи кој што може да изиграат појако и од Global а има и Global играчи кој што играат ко силвери

https://fnaticgear.com/r/30af94c94b ајде кликнете ми на линкот па после скролнете малце подолу и клик на enter the competition now и логирајте се преку фб, и на вас ќе ви испадне линк како мојот па постирајте тука и јас да ви кликнам, да земеме нешто гага :D

Тазе си ја земав CS:GO и ме занимаше шо е со тие IDF ајтеми шо ги добивам у Steam Libary, се чуваат се праи нешо со нив а у. Ако може некој да разјасни топ би било

Тазе си ја земав CS:GO и ме занимаше шо е со тие IDF ајтеми шо ги добивам у Steam Libary, се чуваат се праи нешо со нив а у. Ако може некој да разјасни топ би било
Ги добиваш после меч. Можеш да ги користиш или да ги продадеш на steam market, истото важи и за кутии. Моја препорака ти е продај све од тие бош ајтеми што даваат, ќе собереш некое евро и купи си за омилени пушчиња скинче и то.

А као се користат? Пробуев десни кликови, барам опен на тие нишо не се дешава, малце сум у збунки.

А као се користат? Пробуев десни кликови, барам опен на тие нишо не се дешава, малце сум у збунки.
IDF items?? мислиш скинови(оружја)?
во in-game менито:
- Десен клик на оружјето;
- CT Replace или T Replace, или двете :D

а IDF колку што знам е име на една од трејдинг картите?
Ако прашуваш за тоа, има 5 различни од нив (за CS:GO, други игри имаат поише),
и ако ги собереш сите, можеш (ако сакаш) да крафташ беџови.

Да да скопчав, некои глупи беџови, ми пишуваше дека не се трејдабл, така да ги напраив у гемови. Уше сум тешка дупка, има разлика ептен од 1.6-ката не сум навикнат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom