Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте бе да се испукаме...

steam ticklahmk
додајте ме, ретко сум онлајн ама кога ќе ме начекате пуштите ивнајт ќе пукаме :)

после 10-те партии каде во која скил група ве стави ? јас имам 9 победи уште една ми фали утре па ке видам, инаку брзо се навикнав, голема промена од 1.6ка која ја играв со години, засега имам 98 мвп звезди, 310/536 рунди победено, незнам колку вкупно компетив имам одиграно пошто само заднји 8 памти

Па не знам брат, Голд Нова би требало да те стави за поконкретно не знам.
Јас кога играв ме стави во Силвер Елите, ама одма излегов не е тешко to climb the ladder ако имаш добар компјутер. Ја на моево тостерче максимум ми е Мастер Гуардиан, пошо у смоук фпсто ми у е минус.

Па не знам брат, Голд Нова би требало да те стави за поконкретно не знам.
Јас кога играв ме стави во Силвер Елите, ама одма излегов не е тешко to climb the ladder ако имаш добар компјутер. Ја на моево тостерче максимум ми е Мастер Гуардиан, пошо у смоук фпсто ми у е минус.
денес тие двете што ги играв, ме стави со силвер 2, ама бев прв и тепавме би требало погоре ке видиме :)

Luge slusnav CS:GO za Spring Sale na 2 evra ke bide. Vistina ili dezinformacija?

Luge slusnav CS:GO za Spring Sale na 2 evra ke bide. Vistina ili dezinformacija?
кај слушна? :P
хаха, искрено појма немам, ама ако го направат тоа, незнам шо да им кажам, со среќа..
со мака средуваат ствари досега, а па од тогаш како ќе биде.. :)

кај слушна? :P
хаха, искрено појма немам, ама ако го направат тоа, незнам шо да им кажам, со среќа..
со мака средуваат ствари досега, а па од тогаш како ќе биде.. :)
Eden drugar mi kaza :P a pak na nego nekoj negov e.e :confused:

Eden drugar mi kaza :P a pak na nego nekoj negov e.e :confused:

Под 5 евра тешко дека ќе падне кантерот, затоа што многу читери почнаа да купуваат по 10 акаунти кога беше по 2 евра.

Валве каква брука од фирма што се не би требало воопшто да ја наплаќаат играва дур не се истребат читерите и да се направи со друг енџин некако да нема читови воопшто. Е дури тогаш може да наплаќаат, ама монопол шта ќеш.:toe:

Валве каква брука од фирма што се не би требало воопшто да ја наплаќаат играва дур не се истребат читерите и да се направи со друг енџин некако да нема читови воопшто. Е дури тогаш може да наплаќаат, ама монопол шта ќеш.:toe:

Нека те вработат тебе, напрај ја од поново, важи? Valve биле брука од фирма, што нема да чуеш... :)

Добар трибуте за ВП, ненормални се како ЦТ на секоја мапа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom