Corey Taylor

• Креатор на темата Креатор на темата <United>
  • Време на започнување Време на започнување

што мислите за Corey?

• Вкупно гласачи
    58
хахахахахахахахахахахахахахахаааааааааааааааааааааа

Гласот на Чак не е емитиран од никој досега! Никој досега не успеал да го замени Чак! Па Чак мртов е многу подобар уметник од цели слипнот заедно бе! Иначе што серете за википедиа! Идете на темата за Чак и видете го линкот (има линк) од страната empty words! www.emptywords.org е сајтот! Идете таму и видете што пишуваат луѓето за Чак! Луѓе од цел свет! И таму не е википедиа него мајка му на Чаки “Фејкерович“ го води сајтот! И да не вредел Чак као музичар немало да биде викнат во проектот VooDooCult и немаше да има најдобри настапи во живо (кој се копија од студиските верзии! Толку исто и прецизно)! Death бендот, се врв на металот! Нешто што ниеден бенд не може да го достигне! Немаат утнато албум, немаат утнато песна! Се од нив е добро! Чак има таков вокал што е неверојатно глупаво да го сереш! Па прашај го и самиот Кори ќе ти каже дека е глупо да го споредуваш со ЛЕГЕНДИ! А Чак е легенда! Чак е тој што е крив што сеуште има метал денеска! У едно интервју, некои 2 месеца пред да умре испрати порака до сите бендови тогаш! Им препорача подобро да земат некои апчиња за растење на коса, зашто очигледно го изгубиле мозокот откако се ишишале и ја продале музиката за пари! Штета што Чак не може да види дека неговата желба е исполнета! Дека старите бендови се враќаат во ред и дека неговата желба металот да биде вечен барем засега останува! И ќе остане секогаш! Делата кој се издадени од Чак Шулдинер ќе останат засекогаш! Ќе се слушаат за секогаш! А Кори ќе биде забораен за некоја година коа шупаци ко вас ќе престанат да слушаат “МЕТАЛ“!

RiP Chuck Shuldiner! You'll be remembered!
1967-2001

Викате најбоље бил.... ќе ви даам пример и за скрим, и за грол и за клин, боље вокали од него и тоа ЛАЈВ! Ако имате боље од тоа ЛАЈВ постирајте ајде, аргументи не се на одмет :)

Ај сеа заќутете зашто ете ви 60 пати боље вокали....

:tv:

BTW tomislayer можеше Ackerfold да го ставиш со Opeth така ќе имаше и clean и growl у едно... успут и тој човек е гениј за музика.

И уште еден успут :D

за овој вокалист да правевте тема и да му се клањавте ќе сватев....ама за човече што стенка со смешен измачен глас на микрофон и се жали за тешкото му детство??

сус бе,го слушнав и тој Чак шо глас имал:vozbud:
-мамара.

еве ви песна за да споредите со анселмо бе...се треба да ви сервираат...последно е воа шо ви угодуам,а ваљда и банот ми се спрема....ок еве го линкот

-знам дека нема да ме банираат,ви ги живнав темите за 360 степени...тука сме да си помагаме нели?

види друже скоро јас потполно се сложувам со тебе.... кори тејлор е скоро еден од најдобрите вокали значи не е најдобар али е доста добар ...му треба уште 3 или 4 години работа и труд и ќе му нема конкуренција веруј ми....

види друже скоро јас потполно се сложувам со тебе.... кори тејлор е скоро еден од најдобрите вокали значи не е најдобар али е доста добар ...му треба уште 3 или 4 години работа и труд и ќе му нема конкуренција веруј ми....
абе он и сега е најдобар,нека не те залажуваат тоа децата на форумов дека не чинел...многу знаат мислиш,глеај ги од википедија читаат и тука копи-пасте...Corey е закон!
-доказ за тоа е негов ангажман со апокалиптика,концерти со корн,металика,и други лузерски бендови

супер е вокалот и мислам дека ќе има поделени мислења али ипак има respect типот од мене =)

П.С. ко да има заушки е у вратот =)

абе он и сега е најдобар,нека не те залажуваат тоа децата на форумов дека не чинел...многу знаат мислиш,глеај ги од википедија читаат и тука копи-пасте...Corey е закон!
-доказ за тоа е негов ангажман со апокалиптика,концерти со корн,металика,и други лузерски бендови
Конечно да се сложам со тебе у нешо! А не праиме копи пејст од Википедиа. Иначе и он е ЛУЗЕР шо праи концерт со така ЛУЗЕРСКИ бендои! :)

супер е вокалот и мислам дека ќе има поделени мислења али ипак има respect типот од мене =)

П.С. ко да има заушки е у вратот =)
викаа дека бил болен од нешто и за тоа му бил така вратот ама не верувам.....

таков му е вратот оти е целиот набилдан,не е кускуле како чак:vozbud:

Епа тогаш испаѓа дека и он е лузер, чим соработува со лузерски бендови.

ок ок друже и знам за неговите ангажмани мислам да не беше добар немаше да го викат.... исто така го имаат викано и Soulfly и Disturbed ......потоа џои е викан од страна на металика,корн....басистот пол греј го имаат викано и корн ...... ок јас да не забегувам со инфорамциве у главно сметам дека кори е добар и доаѓа до нивото на најбољи ете толку од мене ....

Епа тогаш испаѓа дека и он е лузер, чим соработува со лузерски бендови.
во иронија го пишав тоа лузерски,ако мислите дека корн,металика и апокалиптика се лузери,ништп не бива од вас
пола метал бендови се тепаат за да го ангажираат најдобриот тапанар,џои џордисон!

во иронија го пишав тоа лузерски,ако мислите дека корн,металика и апокалиптика се лузери,ништп не бива од вас
Да лузери се.... апокалиптика се за респект од друга гледна точка....

пола метал бендови се тепаат за да го ангажираат најдобриот тапанар,џои џордисон!

Јоеy најдобар у кој смислол - најдобар?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom