Corey Taylor

• Креатор на темата Креатор на темата <United>
  • Време на започнување Време на започнување

што мислите за Corey?

• Вкупно гласачи
    58
ќор си како кур превртен...се гледа убаво на клиповите на колку степени платформата се навалува,а тоа шо не признавате,голем К,џои е најдобриот!

извини ја што ќе се умешам знам дека сум никој и ништо да ви кажувам али еве темава е отворена стрикно за кори тејлор така да останеме само на тоа ее има тема слипкнот можеме таму да ја продолжиме ова дебата

Мike Portnoy ги јаде сите бе... превртен не превртен ништо не му можат...а и Томи Ли свири превртен. Џои ќе треба нова финта да си најде.

спореди и немој да се бламираш

Не ми одговори на прашањате , што има направено Кори покрај тапа бенд?

Не ми одговори на прашањате , што има направено Кори покрај тапа бенд?
-кори создал и ги држи во живот ДВЕ ГРУПИ
-прави одлични песни
-ОДЛИЧЕН глас
-слипкнот не запира,секој нов албум ќе ви биде погаден и покошмарен на слипнот хејтерите...ама ќе трпите,затоа што се НАЈДОБРИ!
-тапа бенд?-слипнот како целина е неуништувачка....нема да се распадне како пантера на пример од Х причини.....не се битни парите кај нив,а сепак има за секого по многу ЛОЛ

-ајде блајнд,прашуј шо имаш за прашуење,времето работи против мене....

-прави одлични песни
-ОДЛИЧЕН глас
-слипкнот не запира,секој нов албум ќе ви биде погаден и покошмарен на слипнот хејтерите...ама ќе трпите,затоа што се НАЈДОБРИ!
-тапа бенд?-слипнот како целина е неуништувачка....нема да се распадне како пантера на пример од Х причини.....не се битни парите кај нив,а сепак има за секого по многу ЛОЛ

Одличен глас за што ?
И има музичари (посебно на македонската сцена ) кој свират/се вокали на повеќе бендови (3-4) .
И Слипкнот можеби се најдобри според тебе ,меѓутоа од уметнички аспект се ненормална глупост.

Slipknot никогаш не ми се свиѓале ама вокалов е стварно добар.....иако ептен не ми оди по ќеф нивната музика и нивниот имиџ.:nesum:

Ааааа Cory Taylor не го гледаjте,че много се дере на сцената. Тоj инаке може да пее много нежно.

:smir:

-прави одлични песни
-ОДЛИЧЕН глас

цццц... добар ти беше префиксот, ама зборот со кој си го вржал е грешен!!
значи.. слипнот се НАЈИСКОМЕРЦИЈАЛИЗИРАНИОТ бенд што постои(покрај булет) на кои тинејџерките си ги мократ гаќите...
слипнот е неуништувачки бенд затоа што се машина за пари, и никоја дискографска куќа нема да го дозволи тоа..комерцијално срање!
и не ми е јасно како можеш да споредуваш пантера-слипнот?

ај баш да видам како ќе ме тргнете од форумов...ако сакам 20 профила ќе направам,и пак ќе правам творештво,да ви ебам умрените!
-а штетник и архангел ако се браќа,значи една мајка само треба да рокам....

ќе идеш на 17 јуни у београд ?

ај баш да видам како ќе ме тргнете од форумов...ако сакам 20 профила ќе направам,и пак ќе правам творештво,да ви ебам умрените!
-а штетник и архангел ако се браќа,значи една мајка само треба да рокам....
И покрај мојата добра воља и надеж дека ќе им проработи на некои мозокот, пак се продолжува со истото.
И не се надевај дека нема сите 20 профили да ти бидат пратени во неповрат:) Секогаш помалку време одзема еден клик за бан отколку 10-минутното регистрирање на форумов. Не аздисувајте со вакви изјави.

Сега пак ќе ти дадам шанса да прекинеш да навредуваш, да спомнуваш мајки-шајки и да пцуеш по темиве каде ќе стигнеш. Добиваш бан од темава. Ако продолжиш пак со истото, ќе добиеш перманентен. И тоа важи за сите.
Сега ќе ја зачистам темава и секој што се однесувал истото ќе добие бан од темава (за почеток). Кога не знаете да дискутирате како нормални луѓе, мора да се спречи расипувањето на сите теми.

Бре, некои луѓе не знаат за никаква култура.

Едит: ви избришав над 70 мислења. И доста со оф-топици

Чак има многу поголемо искуство од слипкнот и нормално дека е бољи бокал од тој Кори, и никој нема да може да го замени

CHUCK SCHULDINER RULEEEEESSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:music3::music3::music3:

Чак има многу поголемо искуство од слипкнот и нормално дека е бољи бокал од тој Кори, и никој нема да може да го замени

CHUCK SCHULDINER RULEEEEESSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:music3::music3::music3:

Е така те сакам =] само шо не је бокал xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom