tomislayer
Елегантно дебел =)
- Член од
- 18 ноември 2008
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 82
Кај е превртен бе о ти! Х)ќе свири кускулево превртен а?-да чујам,не слушам убаво?
МАМАРА!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај е превртен бе о ти! Х)ќе свири кускулево превртен а?-да чујам,не слушам убаво?
МАМАРА!
-кори создал и ги држи во живот ДВЕ ГРУПИНе ми одговори на прашањате , што има направено Кори покрај тапа бенд?
-кори создал и ги држи во живот ДВЕ ГРУПИ
-прави одлични песни
-ОДЛИЧЕН глас
-слипкнот не запира,секој нов албум ќе ви биде погаден и покошмарен на слипнот хејтерите...ама ќе трпите,затоа што се НАЈДОБРИ!
-тапа бенд?-слипнот како целина е неуништувачка....нема да се распадне како пантера на пример од Х причини.....не се битни парите кај нив,а сепак има за секого по многу ЛОЛ
-ајде блајнд,прашуј шо имаш за прашуење,времето работи против мене....
-кори создал и ги држи во живот ДВЕ ГРУПИ
-прави одлични песни
-ОДЛИЧЕН глас
-слипкнот не запира,секој нов албум ќе ви биде погаден и покошмарен на слипнот хејтерите...ама ќе трпите,затоа што се НАЈДОБРИ!
-тапа бенд?-слипнот како целина е неуништувачка....нема да се распадне како пантера на пример од Х причини.....не се битни парите кај нив,а сепак има за секого по многу ЛОЛ
-ајде блајнд,прашуј шо имаш за прашуење,времето работи против мене....
ај баш да видам како ќе ме тргнете од форумов...ако сакам 20 профила ќе направам,и пак ќе правам творештво,да ви ебам умрените!
-а штетник и архангел ако се браќа,значи една мајка само треба да рокам....
И покрај мојата добра воља и надеж дека ќе им проработи на некои мозокот, пак се продолжува со истото.ај баш да видам како ќе ме тргнете од форумов...ако сакам 20 профила ќе направам,и пак ќе правам творештво,да ви ебам умрените!
-а штетник и архангел ако се браќа,значи една мајка само треба да рокам....
Секогаш помалку време одзема еден клик за бан отколку 10-минутното регистрирање на форумов. Не аздисувајте со вакви изјави.Чак има многу поголемо искуство од слипкнот и нормално дека е бољи бокал од тој Кори, и никој нема да може да го замени
CHUCK SCHULDINER RULEEEEESSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:music3::music3::music3: