Core 2 Duo vs AMD 64x2

• Креатор на темата Креатор на темата Str.No 8
  • Време на започнување Време на започнување
Muabetot go vrtime okolu edno isto a se zavisi od toa kolku se razbirash od kompjuteri,ako si go proverish toa shto si go kupil kaj nas sigurno ke najdes neshto poslabo od ponudenoto,retko koj kaj nas nema da te prelaze a i da znaesh deka te zaebale nema na koj da se pozalish?! Vo nashite distributeri nemam mnogu doverba,toa e moeto mislenje a nekoj ke se soglasi so mene a nekoj ne ama toa e toa! Temata beshe okolu toa koj procesor e podobar,mislenjata se podeleni,za mene e AMD podobar ama se e do vkusot.Pozdrav na site shto koristat AMD X2 :helou:

Да си земал P43 матична и да оверклокуваш арно, ама на P35 си ограничен на FSB 1333, а можеш со оверклокување да одиш над 1600 ама ништо, те кине матичната.

Во иднина те. кога ќе паднат цените на ddr3 рам планот ми е да сменам матична и да земам неколку гига ddr3 рам, затоа и сега земав просечна матична, додека да падне цената не ми треба оверклок :)

Во иднина те. кога ќе паднат цените на ddr3 рам планот ми е да сменам матична и да земам неколку гига ddr3 рам, затоа и сега земав просечна матична, додека да падне цената не ми треба оверклок :)

Скапо ќе те чини ама ајде :)

Паметно си прави човекот,боље 4 Medium class графички во рок од 2 и пол години за некои 400 евра,отколку една High End во две и пол години :)

И за рамот исто си важи...

Да си земал P43 матична и да оверклокуваш арно, ама на P35 си ограничен на FSB 1333, а можеш со оверклокување да одиш над 1600 ама ништо, те кине матичната.

Сега засега нема никаква добивка од DD3 меморија и тоа на 1600mhz.

За оверклокување супер доволна е P35.

Све је лаж!, Кинески ср*ња, 100 гига рам стави ако сакаш, оди си у Германија, земи си квалитетен компјутер, ни на еден дел да не пишува MADE IN CHINA, само тоа признавам, иако немам.... бтв, се извинувам за офтопикот ве молам не бришете... поздрав

Све је лаж!, Кинески ср*ња, 100 гига рам стави ако сакаш, оди си у Германија, земи си квалитетен компјутер, ни на еден дел да не пишува MADE IN CHINA, само тоа признавам, иако немам.... поздрав.

Ќе го преплатиш тој оригинал, а нема да сетиш разлика освен ако не си некој професионелец, па работишсо графика, со дизајн и т.н. За обичен корисник компкутериве овде се супер, а и за пошироко.

Све је лаж!, Кинески ср*ња, 100 гига рам стави ако сакаш, оди си у Германија, земи си квалитетен компјутер, ни на еден дел да не пишува MADE IN CHINA, само тоа признавам, иако немам.... бтв, се извинувам за офтопикот ве молам не бришете... поздрав

Ахам, ок. Како ке кажеш така ке биде. Афаик, Тајланд/Сингапур/Кина/Јапонија, таму се произведува хардверот (Asus, Gigabyte, Kingmax, Kingstone...)

Ахам, ок. Како ке кажеш така ке биде. Афаик, Тајланд/Сингапур/Кина/Јапонија, таму се произведува хардверот (Asus, Gigabyte, Kingmax, Kingstone...)
Ama ima prva i vtora klasa,prvata na Evropejcite a vtorata na nas :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom