Copa América 2024

• Креатор на темата Креатор на темата dace@mkd
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе, ај после некој нека не ми каже дека ова гомново Емилијано Мартинез нема нај-punchable фаца. Како што правеше во Катар, така прави и сега. Пред секој пенал зима се тресе лево-десно, и после секој фатен пенал зима се курчи со тоа показалецот скапан го става на глава и крева раце. Не бе, не знам, да го видам ова копиле гнасно пред мене жими све би земал би го искршил а после би го мачел и би го дерел жив. Не е лошо и како боксерска вреќа да биде користено тоа копито. Какви експерименти можат да се прават врз него ауффф.
Се е релативно.
На пример, да брани за екипата за која навиваш, ќе го сакаш најмногу на свет.

Yes! :cool: Штета само што тренерот им е малку безвезе. Замените беа никакви (го стави оној Лиам Милар кој врска нема на место на Шафелбург кој сите утакмици ги износи на грб). Ама ок, против Аргентина ако поправат некои работи ќе ги бидне! :icon_mrgr:

Yes! :cool: Штета само што тренерот им е малку безвезе. Замените беа никакви (го стави оној Лиам Милар кој врска нема на место на Шафелбург кој сите утакмици ги износи на грб). Ама ок, против Аргентина ако поправат некои работи ќе ги бидне! :icon_mrgr:
Јас мисалм дека не играат којзнае колку добро а и дека не де којзнае колку добри туку дека имаа среќа. Како со ждребот за групите така и со Венецуела.
Аргентина сепак ќе им биде преголем залак.

Све тоа убаво шо Венецуела ги победиле Еквадор и Мексико ама синоќа не ме воодушевија. Канада беа сосема солидни. Да не беше генијалноста на Рондон и лошата проценка на канадскиот голман немаше ни да стигнат до пенали. Ги победуваат Мексико а губат од Канада, фак лоџик, мрш.

Vamos El Loco, vamos La Celeste!

Не знаев дека Винисиус не смее да игра против Уругвај поради жолти картони. Нема да им е лесно на бразилците, Уругвај имаат добра екипа.

По ова што го гледам на Копа Америка и на Еуро 2024, иако воопшто не е меродавно да се прави паралела, големи се шансите на мундијалот 2026, јужноамериканците да издоминираат.

Пред се, не се игра калкулантски, иако нема продолженија, директно следуваат пенали
Автоматски споено мислење:

Проблем за селекциите од Јужна Америка на мундијалот е тоа што судиите имаат различен критериум од оној кој е на Копа Америка и во квалификациите кои ги играат, што по автоматизам им ја намалува агресивноста и начинот на игра кои тие го практикуваат т.е за кој се припремаат

Последно уредено:
Колумбија ќе биде потежок противник за Уругвај во полуфинале, него што беа Бразилците... Идеме до титулаа

И да нема добар фудбал знаеш дека Латино Американкиве ќе те расположат до максимум.

Калаштуриве на Евро се нула за вакви изгор опасни Latinas по стадиониве низ Америка.:rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom