Copa América 2024

• Креатор на темата Креатор на темата dace@mkd
  • Време на започнување Време на започнување
Знаат бразилците дека ако не победат вечерва, големи се шансите да пакуваат куферите, во последното коло играат против Колумбија која игра во прејака форма! веќе некое време и продолжија со јако темпо и на првенствово.

Затоа ќе нагазат јако уште на полувремето да ја решат.

Copa amerika.. prvenstvo na crveni kartoni, tepacki, kopacki repki bez gram mozok, sjajni navivaci i sexy navivacki..

Мерење кур помеѓу Роналдо и Меси сеуште е Копа Америка.
А и потенцијален натпревар меѓу нив , она како се вика суперкупот во репрезентации.

Една од најдобрите одлуки на Европското е забраната за протест пред судијата. Многу сељачки изгледа кога 10 души ќе му се унесат у фаца на судијата за секоја одлука на Копа.

Венецуела за сега е баш убаво изненадување и тоа со 3 победи како прва помина група.
Мексико до сега најочај од сите.

лаганини против јенките 0:1 @2.70, штета што Макси Араухо се повреди и најверојатно нема да игра до крајот на турнирот.. разврската по групи, во случај Бразил да не победи против Колумбија ни носи дуел Уругвај - Бразил, иако мислам утре Колумбија/Бразил ќе гледаат како можат да го избегнат Уругвај...
п.с Чекаме противник на Уругвај во четвртфинале и играме за нив

Трет фаворит за титулата САхахахахахаххахаД. :pos:
Ја имаат една од најдобрите фудбалски репрезентации во свет.

ама не и во soccer

Ја имаат една од најдобрите фудбалски репрезентации во свет.

ама не и во soccer
Нормално, со играчиште како Пулисик во тимот. Еве кај и да е се очекува да го пензионира Меси и да го превземе приматот најдобар фудбалер на светот.

Едит: сега ти го видов жолтото од постот, ама нема веза. Да си ги истролам и јас малку американците :D

Америка јаките у фудбал во годините што претстојат според @Hm_Hm Кировски.

Па претстојат, уште не дошле. :icon_lol:

Како и твоите млади италијански таленти кои биле подобри од Вирц и Мусиала.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom