Conti Movie Platform

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Тоа рикнува и пред да почне исплатата. Прочитај на Гугл, во Словенија е рикнато...Ципирипи и бестм, профилите твои се?
Незнам од кај ти се информацивее од рекла казала на 2-3 рондом коментари од интернет, али не ти се точни, во Словенија работи, има посебна група на телеграм за конти словенија пред две недели отворија нов инфо центар незнам само кој град и појма неам кој се профиливе друже ни Ципирипи знам кој е нити па бестм :D

Sent from my 23021RAA2Y using Tapatalk

Член од
9 декември 2012
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.100
Незнам од кај ти се информацивее од рекла казала на 2-3 рондом коментари од интернет, али не ти се точни, во Словенија работи, има посебна група на телеграм за конти словенија пред две недели отворија нов инфо центар незнам само кој град и појма неам кој се профиливе друже ни Ципирипи знам кој е нити па бестм :D

Прати ми линк од Телеграм за македонскиот конти..

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Прати ми линк од Телеграм за македонскиот конти..
Не можам да ти пратам приватна е групата само членови се мора да бидеш член за да те додадат

Член од
9 декември 2012
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.100

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Групата денеска постигна 10.000 члена ептен брзо расте ова :D

Член од
16 септември 2024
Мислења
8
Поени од реакции
5
Zdravo, jas zarabotuvam na conti veke 2 meseci.Imam edno prasanje ako nekoj moze da mi pomogne.Za da prefrlam pari od moj conti (verificiran na moja licna karta) na binance, dali binance mora da e moj, ili mozam primer na nekoj drug binance da prefrlam.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.551
Поени од реакции
3.746
Луѓево полудеа по ова, просто да не ти се верува сите знаат дека е пирамидална шема ама се надеваат дека нема да бидат оние последни на таа пирамида што ќе бидат заебани. Ќе им пуштат нови пакети поскапи, ќе вложат и ќе рикне тогаш цела „платформа“.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.425
Поени од реакции
9.761
Луѓево полудеа по ова, просто да не ти се верува сите знаат дека е пирамидална шема ама се надеваат дека нема да бидат оние последни на таа пирамида што ќе бидат заебани. Ќе им пуштат нови пакети поскапи, ќе вложат и ќе рикне тогаш цела „платформа“.
Toa e tazhnoto sekojdnevie doma :(
Nema volja i idei za neshto podobro za zhal.

Член од
9 декември 2012
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.100
Zdravo, jas zarabotuvam na conti veke 2 meseci.Imam edno prasanje ako nekoj moze da mi pomogne.Za da prefrlam pari od moj conti (verificiran na moja licna karta) na binance, dali binance mora da e moj, ili mozam primer na nekoj drug binance da prefrlam.
Прашај ги во Конти, хахаха..

Член од
30 август 2024
Мислења
73
Поени од реакции
347
И овие имаат право на глас.

Абе интернет би ви забранил моментално да имам моќ.

Па уште некој пишал 10.000 членови собрала Телеграм група за ова :facepalm: Каков прост и глуп народ сме, алал да ви е.

Лекот за вас е само да се изгорите јако па после тешете се на нови форуми како ве заебале.

Член од
14 мај 2010
Мислења
112
Поени од реакции
20
Не знам како функционира и до кога ќе функционира, но во моментов функционира.

Некои викаат вака или онака, ама некои луѓе во меѓувреме си прават пари.

Јас работам веќе 2 месеци и од лично искуство ќе кажам дека функционира.

Така да ако некој сака нешто да праша или да се зачлени, слободно нека ми пише порака.

Што друго да ви кажам, цепајте браќа!

Последно уредено:
Член од
3 јуни 2020
Мислења
9
Поени од реакции
2
Доколку некој сака нека ми пише во порака. Што знам ќе ви кажам. Има неколку платформи но засега Соnti работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom