Despot
ВОЈВОДА
- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 503
- Поени од реакции
- 282
може линк ?Тоа рикнува и пред да почне исплатата. Прочитај на Гугл, во Словенија е рикнато...Ципирипи и бестм, профилите твои се?
може линк ?Тоа рикнува и пред да почне исплатата. Прочитај на Гугл, во Словенија е рикнато...Ципирипи и бестм, профилите твои се?
Незнам од кај ти се информацивее од рекла казала на 2-3 рондом коментари од интернет, али не ти се точни, во Словенија работи, има посебна група на телеграм за конти словенија пред две недели отворија нов инфо центар незнам само кој град и појма неам кој се профиливе друже ни Ципирипи знам кој е нити па бестмТоа рикнува и пред да почне исплатата. Прочитај на Гугл, во Словенија е рикнато...Ципирипи и бестм, профилите твои се?
Прати ми линк од Телеграм за македонскиот конти..Незнам од кај ти се информацивее од рекла казала на 2-3 рондом коментари од интернет, али не ти се точни, во Словенија работи, има посебна група на телеграм за конти словенија пред две недели отворија нов инфо центар незнам само кој град и појма неам кој се профиливе друже ни Ципирипи знам кој е нити па бестм
Sent from my 23021RAA2Y using Tapatalk
Не можам да ти пратам приватна е групата само членови се мора да бидеш член за да те додадатПрати ми линк од Телеграм за македонскиот конти..
На кого имаш исплатено 5 пати?Probaja brat I ovaja pred mesec dena e pustena dosega 5 pati imam isplateno https://eternaliot.com/user/reg/?inviteCode=P9JKNM
Автоматски споено мислење:
Eve ti us edna ko conti gi Ima mnogu nova e ovaja https://eternaliot.com/user/reg/?inviteCode=P9JKNM
Toa e tazhnoto sekojdnevie domaЛуѓево полудеа по ова, просто да не ти се верува сите знаат дека е пирамидална шема ама се надеваат дека нема да бидат оние последни на таа пирамида што ќе бидат заебани. Ќе им пуштат нови пакети поскапи, ќе вложат и ќе рикне тогаш цела „платформа“.
Може и на друг binance профил.Zdravo, jas zarabotuvam na conti veke 2 meseci.Imam edno prasanje ako nekoj moze da mi pomogne.Za da prefrlam pari od moj conti (verificiran na moja licna karta) na binance, dali binance mora da e moj, ili mozam primer na nekoj drug binance da prefrlam.
Прашај ги во Конти, хахаха..Zdravo, jas zarabotuvam na conti veke 2 meseci.Imam edno prasanje ako nekoj moze da mi pomogne.Za da prefrlam pari od moj conti (verificiran na moja licna karta) na binance, dali binance mora da e moj, ili mozam primer na nekoj drug binance da prefrlam.