Conquer Online MMORPG

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Јебо, ти избришав преку 12 мислења кои беа едно под друго. Тоа не е дозволено. Исто така, имаш писмена опомена пред исклучување од форумов (бан) заради навреди. Значи:

- Измени си го постот ако сакаш нешто да допишеш.
- Да не ти се случи уште еднаш да имаш еден под друг ТВОЈ пост (иритира)
- Да не ти се случи да употребиш навредлив збор додека си тука.
- Не ми реплицирај.

Продолжете со дискусиите.

Баш ме интересира што пишал, ботот. :jaj:

Бај д веј, GRATZ ON ME, GRATZ ON ME, 124 level ! :)

Acid se izvinuvam za moeto odnesuvanje! Abe ePiX!, sega mi tekna koj si. Ti mu bese friend na fuki koj jas go kupiv i za 3 dena mi go haknaa :@:@:@! E sega ja se otkazuvam od conquer zs mi go haknaa TeRRoR^, pa sea sakam da vidam dali e dobra silkroad online, pa ako e, ke ja igram nea!:) Aj daj nekoj db na zaem! :D:D:D Samo ze zafrkavam! Sala :)

И секако , повторно ме хакнаа. :(

Значи, кој има заинтересиран да ми го купи ePiX! - 124 левел - 70 левел, арчер - арчер , нека ме адне на мсн.

Тенк ју и фак ју. Конечно се отарасив од играва. :)

И секако , повторно ме хакнаа. :(

Значи, кој има заинтересиран да ми го купи ePiX! - 124 левел - 70 левел, арчер - арчер , нека ме адне на мсн.

Тенк ју и фак ју. Конечно се отарасив од играва. :)

Брат ти,дефинитивно немаш среќа у играва...Тој што те хакнал...Случајно да не е другар ти? :)

Дискутирајте како нормални луѓе, и кога некој ќе рече дека не му се допаѓа играта затоа што на грајндање и квестови бесполезно се трошат 20/24 саати во денот, не го напаѓајте - во право е. Ова е прва и последна опомена - да не видам уште еднаш расправии и пцуење на темава, за да не морам да ве отстранувам.

Ова посебно се однесува на Jebo.

Играва има нешто инстанци како ВоВ , ПвП или само левели и што после кога ке фатиш 130 ? :helou:

Добиваш награда, time waster

Незнам што интересно видов у неа, да остаам 7 месеца од мојот живот на неа...И тоа 24/7 ... Ден денес ми е криво, а за болдираното си у право...Само Трошење време за џабе,за ништо !

Љољ обратна ситуација!

Дискутирајте како нормални луѓе, и кога некој ќе рече дека не му се допаѓа играта затоа што на грајндање и квестови бесполезно се трошат 20/24 саати во денот, не го напаѓајте - во право е. Ова е прва и последна опомена - да не видам уште еднаш расправии и пцуење на темава, за да не морам да ве отстранувам.

Ова посебно се однесува на Jebo.

Е да, стварно се однесува ама и треба посебно да се однесува за мене! Е сеа ја се откажуван од ова заразава зш има многу хакнувања и ме мрзи пак да ја играм. Е сега јас ќе јадам бурек дека за џабе сум потрошил 4 месеца, а не они! :)

Го шитнавме со брат ми wat-warr-tro. Сега арчерче креваме tro 124- archer уште малцее 112. Го напраивме full, супер сокет. Лол!

Абе имав една арчерка на Sunshine со елитна опремичка нешто, и unique сокет арморче. Ако успеам да се сетам кој и беше пасс...ќе дадам опремата на некој. Ливерпул ти да не сакаш?

Го шитнавме со брат ми wat-warr-tro. Сега арчерче креваме tro 124- archer уште малцее 112. Го напраивме full, супер сокет. Лол!

Абе имав една арчерка на Sunshine со елитна опремичка нешто, и unique сокет арморче. Ако успеам да се сетам кој и беше пасс...ќе дадам опремата на некој. Ливерпул ти да не сакаш?

Сакам. Договорено по ПП. :)

Btw, на кој сервер играте со брат ти ? :)

И на кој сервер ви беше тој вар вар тро ?

Сакам. Договорено по ПП. :)

Btw, на кој сервер играте со брат ти ? :)

И на кој сервер ви беше тој вар вар тро ?

Едит:

Anuskan си ја продадов облеката, те очекувам сеа да ми пратиш пп или да ме аднеш на мсн за да се договориме за ајтемите. :)

Иначе, ова е мојот статус сеа за сеа :

Elit +2 ears.
Elit +3 necky, ring, boots.
Super +4 sdg rdg bow.

И без облека сум. :)

My char name, ani_mkd. :)

Arch arch
127 - 116 level.

До понеделник 120 ќе биде, викендов Гејм мастерот части double exp .. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom