Come back на клуб Вулкан со...

• Креатор на темата Креатор на темата Stre3T Danc@
  • Време на започнување Време на започнување
така е, претежно тие беа шемата, Вулкан,Кабрио,Ла Фабрик,Елемент... како што кажа Пејо, секад паѓаа неферќите пред и најчесто после овие журчиња :)

Процес, дечко. Го забораи епицентарот на основошколските збиднувања. Еретик еден. :)

Пичка свашта роди што би рекол еден мој другар.Немам повеќе зборови освен дека после настапов клубов иде под клуч.:helou:

хеахеа, заедно со бубуљиците, влакната по мишка и мутирањето на гласот, и Вулкан е составен дел од пуберетот на едно дете од Скопје.
Ниеден пубертет не е целосен без да се степаш пред Вулкан :):).
Дефинитивно дното на ноќниот живот во Скопјево, говна да јадат и Шкорпион и Рицар!

Хахахаха.

Вулкан беше шема кога се искачаше таму.Највеќе девојки таму се фаќаа,сами доаѓаа да се упознаат.Тоа беа времиња...

Хахахаха.

Вулкан беше шема кога се искачаше таму.Највеќе девојки таму се фаќаа,сами доаѓаа да се упознаат.Тоа беа времиња...

Плус најјак фраер беше ако имаше жуто фарбана коса, зачешлана центрофугално и да се беси на тоа шипките.

Плус најјак фраер беше ако имаше жуто фарбана коса, зачешлана центрофугално и да се беси на тоа шипките.

Еј секогаш сум си имал црна коса,никад се неам фарбано,можда ти си имал? :)

Денес ги видов овие на улица, се гаѓаа со снег... Неможев да се воздржам а да не им се испосмеам у фаца "педерииии!". На што, добив шмизларско мафтање со раката "Лелее.. Какви луѓеее..."

Еј секогаш сум си имал црна коса,никад се неам фарбано,можда ти си имал? :)

Фигуративно зборев општо не за тебе. :)

Сигурно ги памтиш таквите фацки во Вулкан, Процес....

Е жими мајка ќе им идам!
Жими се еј! :pos:
Се нафурав сеа, им идам на жур! Има да си поминам лудо и незаборавно!

Сеир за 100 денари? Кај го има тоа?! <3333

Фигуративно зборев општо не за тебе. :)

Сигурно ги памтиш таквите фацки во Вулкан, Процес....

Доста.
Ај со мене? <333

Е жими мајка ќе им идам!
Жими се еј! :pos:
Се нафурав сеа, им идам на жур! Има да си поминам лудо и незаборавно!

Сеир за 100 денари? Кај го има тоа?! <3333

Доста.
Ај со мене? <333

Не се правдај де, знаеме дека потајно лудуваш на Слаткар и овие. :)

И турбо-фолк. :vozbud:

Вулкан (екс Чивас) е најдобриот и најопуштен клуб за Ои!-Панк-Хардкор-Метал свирки, на секоја свирка што сум бил лудница било, а и ќе продолжи со такви свирки во најскоро време...

Вулкан (екс Чивас) е најдобриот и најопуштен клуб за Ои!-Панк-Хардкор-Метал свирки, на секоја свирка што сум бил лудница било, а и ќе продолжи со такви свирки во најскоро време...
:uvo:???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom