Coca Cola : Брррррррррррр!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ајде бе, лажно е !!
имам пратено 7 капачина вкупно !
Прееска купив едно големо од 75ден. и ништо !

И шо, демек ако си пратил 7 мора да добиеш? Незнам дали си сериозен или се заебаваш.

Ко на времето кога делевме гратиси на Кајгана за журки, еден онака љут, пратил мејл "Како е можно, три пати праќам и ништо немам добиено", а пратиле илјадници луѓе...

Прееска пратив 46 кодови.. ништо. :(

Абе ја со другарми секоја вечер во 4 сабајле одиме кај што има респоранчиња кај што одат стари луѓе гајбите пред нас и прачаме и досага имаме испретено негде 25-30 кода ама џабе кога нејќе нејќе тоа е

Здраво

Ве поздравувам и ви посакувам пријатен ден.
Јас сум нов на форумов .
Со кока кола наградните игри имам одлично искуство . Пред три години добив сони ериксон в200 телефон , тогаш многу испраќав , испратив можеби 100 капачиња , но тогаш кога добив имав испратено само едно од пола литро .
Што мислите , кога е подобро да се испраќа , дење или ноќе , оти како што гледам навечер сите испраќаат по 40 - 50 кода .
Дали софтверот препознава дали си испраќал и порано кодови и дали рангира па првиот ќе добие или мислите дека е по случаен избор .
Дали мислите дека има врска каков код ќе испратите , од малите шишиња или имаме повеќе шанси ако испратиме од поголемите .
Ако не испраќате кодови , а пиете кока кола , би ви бил благодарен ако ми го испратите кодот на escexpert@yahoo.com .
ВИ БЛАГОДАРАм

Абе ја со другарми секоја вечер во 4 сабајле одиме кај што има респоранчиња кај што одат стари луѓе гајбите пред нас и прачаме и досага имаме испретено негде 25-30 кода ама џабе кога нејќе нејќе тоа е

Можеби затоа што сите сфатиле дека навечер наводно никој не праќа, па сите праќаат навечер.
Така се случува кога луѓето ќе сфатат дека во 7.30 има сообраќај, а после 8 нема пример, па сите колективно одат после 8.
И што се случува? - исти курац : )

Затоа, бидете паметни и пробајте пратете во 4 поручек, кога "наводно" сите праќаат.

Затоа, бидете паметни и пробајте пратете во 4 поручек, кога "наводно" сите праќаат.

Јас пратив во 16:05 и ништо не добив. И тогаш сите праќаат, shit. :)
Тоа ти е. Кај нас се пие толку Кока-Кола што помислувам дека во секое време има доволен број испраќачи. :)

Единствено нешто што ми го пратиле е Бррррррррррррррррррррррррррраво. :)
Јас па за наградни игри верувам и со извлекување и со смс. Со смс земав маица Скопско (бољи ишта него ништа), со праќање од Рафлс маици и капи 3-4 и систем на Изи Мизија. :)

Треба да се договориме , кога еден од нас праќа повеќе кодови другите да не праќаме .

Абе знае некој песмата на рекламата како се вика :)

The Caesars - Jerk it Out ...Princ го имаше напишано имево на песнава три страни наназад. :helou:

Туу бе како од едно капаче да се добива.

"Пратив па ништо".

Да беше така ќе беше iPod Touch на една минута!

Kajgana Shop

Back
На врв