Coca Cola : Брррррррррррр!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
Пратив еднаш и нормално не добив, ама ќе си ја пробам среќата уште 2-3 пати, па можеби и ќе успеам да ќарам нешто :)

Кутриот мојот комшија се утепа од трошење кредит и по 3 кокаколи деневно ,а со сигурност за еден месец ке собере доволно пари за да купи еден ајфон:vozbud:,јбг игра на срека. Јас не се замарам со вакви свари.:toe:

Каде му е него ќарот,ако е на 2 часа телефон од 30 000 илјади,каде му е ќарот?

Сериозен ли си???
Од една порака се во ќар 5+18%ддв...Е сеа ти пресметај колку народ праќа пораки и колку се тие во ќар.....Тие се многууууу во ќар..

Сериозен ли си???
Од една порака се во ќар 5+18%ддв...Е сеа ти пресметај колку народ праќа пораки и колку се тие во ќар.....Тие се многууууу во ќар..

Плус кока колава е скапа за разлика од другите и iPod Touch 8GB е 16 иљадарки не 30.

Па и 16 илјади да е,нема шанси на секој два часа

А знаеш ти колку е зголемена продажбата на кока кола со награднава игра сигурно се купува 10 пати повеќе за разлика од вообичаеното плус пораки што праќаат се собира, газдата само 2-3 iPod ќе вади од пораките на секој два саати а не па за соковите.

Песната ми се свиѓа премногу, а за наградната игра вчера баш пратив 10 капачина ама шо знам да не е местено си викам и не праќам појќе

Кока Кола како фирма има буџет Македонија од долгови да ја извади, а не па ајподи на секои 2 часа да дава, и тоа со праќање на смси.

има има мнооогу ќар... само од темава соберете колку сте пратиле ке добиете 1 ај под...и + на кока кола фирмата им ги даваат со попуст или компенцзација...

Ај некој нека ми објасни как е баш тоа точно.
Да купам било каков сок само да е од кола кола ?
Ај кажете плс, да си ја испробам среката можда ке добијам еден убав телефон:)

Ама и рекламите им се топ (посебно првата) :))
Знае некој која е песнава? <ја најдов, The Caesars - Jerk it out>

Па и 16 илјади да е,нема шанси на секој два часа

Друже не се заебавај...Кока кола годишно троши по 2милијарди долари за реклами.Па процени сега ти по колку се во ќар... :smir:
Тие не по 1 и под тие вадат по 10ај поди за 2 часаа...

Кутриот мојот комшија се утепа од трошење кредит и по 3 кокаколи деневно ,а со сигурност за еден месец ке собере доволно пари за да купи еден ајфон:vozbud:,јбг игра на срека. Јас не се замарам со вакви свари.:toe:
Абе ем ке пие , ем ке троши:)
Тоа ти е исто кога си жеден и сака човек сокче да се напие :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom