Club Colosseum

• Креатор на темата Креатор на темата airport
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас бев на Марк Браун. Не беше нешо посебно али јако беше у секој случај. Типот пушташе музика до 4 и 30 и после викавме Ви вант мор ама тој кретенот позади марк не даде :)

Немаше луѓе...добро е и до толку шо пуштал

Денес чувајте си ги парите,не ги фрлајте во Колосеум без врска :toe: чим јас ова го кажувам нели Тончи :pos: идат боље клабери :vozbud:

ne se lugeto uvek glaven faktor za dobra zurka spored mene.nekad ima luge ali atmosfera tapa.

btw Kurd Maverick e prefrlen za na 16 april.

Далеку од тоа дека се, шо е до мене не ми треба ич гужви и народ, само добра музика...ама обично коа нема луѓе не пуштаат дј на празно :)

Инаку и јас одам вечер, да си оформам мислење за човекот, па се глеаме

Ќе иде некој бе?

13 Декември две у едно, ова тизер фазон :):):)

DJ Pookie Србија + две години Колосеум. Фраер утре пуштам:)
П.С. Гага влез аген

Јака журка направи човекот вечерва! Хајлајт кога ја пушти Matthew Dekay - Bad.:vozbud:

Супер беше стварно....од 3ти пат можам да кажам дека човеков е одличен :)

Next friday:

pookie_f.jpg

13.03.2009 - Club Colosseum presents:

Pookie

Start: 23.00
Free entrance

(опет гага влез :))

Next friday:

pookie_f.jpg

13.03.2009 - Club Colosseum presents:

Pookie

Start: 23.00
Free entrance

(опет гага влез :))
Да вака ќе фураат Колосеум само што овојпат ќе го направат тоа да испиеш 300 денари за на излез да не платиш влез :toe:

Да вака ќе фураат Колосеум само што овојпат ќе го направат тоа да испиеш 300 денари за на излез да не платиш влез :toe:
Да бе, нема логика ова. Како може на излез да се плаќа, или дупиш:pos2:

Tommy Boy

Супер журче направи мајсторот...искрено не очекував толку добро да биде, чим останавме до крај стварно било добро, а и крај краева гага влез тоа беше супер:vozbud:...добра комбинација на траки и прелази, имаше две грешки али неприметни Tommy boy RULES ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom