Club Colosseum

• Креатор на темата Креатор на темата airport
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе го прашав Тончи, али незнаеше баш точно да ми одговори, не беше сигурен. На Марк Најт, сигурно ќе проверуваат лична карта на врата?
Ако си му сомнителен на вратарот сигурно ќе те проверат :toe: ама најчесо тоа е петок-сабота а на журки не гледаат многу :helou:

Kлаберишча!! Ќојте ли бе на Витезов?? Ајде пијави пријави.... Бушав јас и бејбигрл идеме....

Kлаберишча!! Ќојте ли бе на Витезов?? Ајде пијави пријави.... Бушав јас и бејбигрл идеме....

Точно е, не лаже:pos:
Пријавена сум јас...и кажете побрзо кој ќе иде да има време Столе да организира:pos:

Организација на ниво. Се чекаме на големиот шанк на приземје од страна на подиум(негде на средина на шанкот) зиаме по една пијачка,идеме на први од леви скали па на втори од десни скала и надоле по обратен редослед па идеме па на шанк зиаме по уште една пијачка и после оставам н а вас:pos2::pos2:

Ејјј...баш ми се иде ама неам со кого...а иначе мн закон типче...и фура добро музиче..позз и убав помин:smir:

Ајде давајте некои слики од некоја галерија!!!!!

Ви завидувам за вчера :nesum:

У б а в о б е ш е . М н о г у д о б р а ж у р к а.:) Толку добра шо ни муабет не ми се праеше со тие околу:):)

Ајде ајде вадете се ме немало мене и само музика сте слушале :pos:

Не не...И коњак пиевме и цигари пушевме и мрдавме со глаа ....:)

Одлична журка! Не останав до самиот крај, не ме држеа нозете, но си поминав одлично. Хајлајт на вечерта, The Man With The Red Face и Columbian Soul!

Ќе прикачам и некои видеа подоцна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom