Club Colosseum

• Креатор на темата Креатор на темата airport
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 август 2005
Мислења
41
Поени од реакции
0
Oficijalno otvaranje na 28.02
Naskoro ke sleduva i programa. DJ nastap ke ima sekoj cetvrtok, pochnuvajki od 01.03

Drugata nedela ke bide vo funkcija stranicata www.colosseumclub.net pa ke mozete da vidite nekoja fotka plus od klubot.

Pozdrav

Јас дознав дека на 21 ќе го отвараат со Бабура :toe:

aj da vidime, neznam dali se sekavate prvicniot muabet bese 8 dekemvri od togas do sea imase uste nekolku siguro 10 drugi datumi koi se provrtea niz muabet i luge i seuste nisto :toe:

Па не 8 декември тоа сеуште беше ружно градилиште :)
Сеа од надвор изгледа е готов, само уште ентериерот ваљда да го средат и ќе биде океј, и ќе почне да работи.
Ја по традиција прв пат таму ќе влезам пред да престане да работи (по неколку години)
хахахахаххаах

Не е битен датумот, само да го средат тип топ и да почне со работа. Едвај чекам:)

Tonchie напиша:
Па не 8 декември тоа сеуште беше ружно градилиште :)
Сеа од надвор изгледа е готов, само уште ентериерот ваљда да го средат и ќе биде океј, и ќе почне да работи.
Ја по традиција прв пат таму ќе влезам пред да престане да работи (по неколку години)
хахахахаххаах
Вака ли клабер...:helou:

Па Колосеум како и секогаш-најдобри журки си имал четврток и недела со диџеи од страна.Пошто петок и сабота,ем има копиљаци,ем шаблон се сите таму,секој викенд-иста песна во исто време ја пуштаа!

Колосеум од надвор изглеа топ, а внатре појма неам како е, знам дека ќе збира 2000 души, на 2 ката е, и ќе биде топ, а и најтоп е шо е кај железничка и уште по топ е шо ми е на 2 чекора. :) :) :) И шо би се рекло ќе киснам таму. :)

vodkamixx напиша:
Колосеум од надвор изглеа топ, а внатре појма неам како е, знам дека ќе збира 2000 души, на 2 ката е, и ќе биде топ, а и најтоп е шо е кај железничка и уште по топ е шо ми е на 2 чекора. :) :) :) И шо би се рекло ќе киснам таму. :)
И нај топ ќе работи до 5 сабајле :zlo:

airport напиша:
Oficijalno otvaranje na 28.02
Naskoro ke sleduva i programa. DJ nastap ke ima sekoj cetvrtok, pochnuvajki od 01.03

Drugata nedela ke bide vo funkcija stranicata www.colosseumclub.net pa ke mozete da vidite nekoja fotka plus od klubot.

Pozdrav
U pravo si na 28.02 go otvaraat ako pocekaat uste malku kabriolet treba da go pravat :pos:

Ќе отвара на 08.03(четврток)

Special guest star (ова е сеуште неофицијално, дека требаше да се отвори на 01.03)Matthew Dekay

Crazy напиша:
Ќе отвара на 08.03(четврток)

Special guest star (ова е сеуште неофицијално, дека требаше да сеотвори на 01.03)Matthew Dekay

Епа ајде веќе нека го отворат:vozbud:, само одложуваат. toae:

Метју е дефинитивно на 8-ми март,идеме ОБАВЕЗНО!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom