Club Colosseum

• Креатор на темата Креатор на темата airport
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
-=}{VLATCHE}{=- напиша:
Разбрав нешто почнало вода да им тече па ја прекинале журката у 3 саат?!

И јас така разбрав. Кој беше нека објасни што било точно работата, please...

-=}{VLATCHE}{=- напиша:
Разбрав нешто почнало вода да им тече па ја прекинале журката у 3 саат?!

da,tocno e

Им пукна цевка во тоалетот на трети така да останаа без вода по што беше неизбежно да се прекине...али во четврток ќе биде фит...инаку за диското :je: :je: :je: немам зборови на три спрата е-нивоа со огромен подиум,и простор за диџеите а не како во летното да се стиска диџејот...пофалба за отварањето се најмените девојки од Црнокрак да даваат карти,гратис гардероба (само за вечерта е ова) и конечно европско обезбедување со костуми а не во тренерки и сончоглед во рака

Значи идеме на Метју во Четврток! :je: :je: :je:

п.с. Да не знае некој колку е карта?

-=}{VLATCHE}{=- напиша:
Значи идеме на Метју во Четврток! :je: :je: :je:

п.с. Да не знае некој колку е карта?
Изгледа 250 има некоја организација за идење од форум али ќе се договориме деновиве :helou:

Zemzela напиша:
Изгледа 250 има некоја организација за идење од форум али ќе се договориме деновиве :helou:

Ќе се договориме. :zlo:

jejeje

Zemzela напиша:

До 00:00 часот влез е 150 денари,после тоа е 250 денари.
Иначе за идење мојт,зошто да не,ќе се организираме.Ехеееееее уште 3 дена има цели хахахаха

A имаат нешто карти пуштено во продажба или на врата тоа... ?

Па штом е ограничено со саатот,логично е да е на врата!

Па добро може да има и карти пуштено за 150 денари, па влези си ти кога сакаш... :toe:

Ја бев на отварањето и беше топ.Иако надвор беше митинг и изгледаше како да нема никакви шанси да се влезе,некако успеав да влезам и мислев дека ќе биде многу гужва,ама се изненадив коа видов дека има простор за журче.
Иначе дискотеката е екстра,не успеав убаво да ги сликнам диско топките на плафон,ама тие највише ми се свиѓаа,ОГРОМНИ СЕ,и башка озвучењето е екстра,и плус многу ми се свиѓаше тоа шо дисково комплетно ги мења боите,значи тие светла шо се зелени на сликата се мењаа на неколку минути.
Дефинитивно моја дестинација за секоја наредна журка!!:zlo:

SUPER KEE BIDE !!
KAJ MOZE DA SE KUPI KARTA VO PRETPRODAZBA ???
POZDRAV

milelamja напиша:
SUPER KEE BIDE !!
KAJ MOZE DA SE KUPI KARTA VO PRETPRODAZBA ???
POZDRAV
Претпродажба-порано да отидеш во Колосеум,пред да почне журката,па ако ти отворат:pos2::pos2:

UP-date za Colosseum

22.03 Dave Seaman
29.03 Umek & Marko Nastic
05.04 Ken Ishii
12.04 David Morales
19.04 Judge Jules
03.05 Adam Beyer
10.05 Seb Fontaine
31.05 Infected Mushroom

По паузата од три недела вечерва повторно со работа продолжува Колосеум...на репертоарот е францускиот технаџија Гарниер,влез 300 денари во претпродажба,петок резервирано за хип хоп,а сабота женската диџејка Joyce Mercedes :je: :party3: влез 150 денари...се гледаме таму :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom