Club Colosseum

• Креатор на темата Креатор на темата airport
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Morales успеа да наполни саем првиот пат кога дојде во Македонија. Мислам дека пак во КолосеРум ќе биде тутма.

Тоа е проблемот со сите места во градов не само Колосеум...туку и Маракана,Кастро,Миднајт...продаваат 5 пати повеќе карти отколку што собира...јебига се иде само на квантитет

Ај кој ќе ми позајми 500 денари за да идам на Дејвид Моралес. шворц сум, ама ми се иде ми се прди. Ќе ви ги вратам по меил или по факс:pos2:

Ај кој ќе ми позајми 500 денари за да идам на Дејвид Моралес. шворц сум, ама ми се иде ми се прди. Ќе ви ги вратам по меил или по факс:pos2:
Ако не ме мрзи ќе исканирам и ќе ти пратам 500denarka.jpg или пак 5 примероци 100denarka.jpg :pos:

топ ке биде.бев минатиот пат беше супер и сеа ке идам, ке биде лудницаа

Е тоа беше журкетина невидена. Кој не беше ништо не видел.
Како што кажав нај ТОП ДЈ на свет. Абе лудило.
Ко ќе направи некој друг ДЈ таква атмосвера нека ми пише.
ЛЕГЕНДА ДЕЈВИД МОРАЛЕС.

алал нека му е, каква легенда
браво се изнажуркав топ си беше, сеа добри дј нема до лето

Во саботата беше одлично во Колосеум на Dj Jay :je: тамам луѓе,журка за сите пари...едноставно обожавам ѕакви вечери :vozbud:

Da stvarno bese top vo COLOSSEUM na DAVID MORALES,covekot e manga i znae da napravi dobra zurka iako jas i na MATTHEW DEKAY ne si pominav nisto poloso.Svetski zurki...Ona sto ne mi se dopaga e toa sto stvarno mnogu narod se zbira po zurkive-idat ljuge koj pojma nemaat za toj tip na muzice.Rejtingot na COLOSSEUM mislam deka e malce padnat pa,udrija na previse gratisi i vnatre ne se disi a kamo li da se pozurkas malce.No kako i da e dobro e sto u Skopje doagaat momci kako niv malce da se mrdneme:):):)

Da stvarno bese top vo COLOSSEUM na DAVID MORALES,covekot e manga i znae da napravi dobra zurka iako jas i na MATTHEW DEKAY ne si pominav nisto poloso.Svetski zurki...Ona sto ne mi se dopaga e toa sto stvarno mnogu narod se zbira po zurkive-idat ljuge koj pojma nemaat za toj tip na muzice.Rejtingot na COLOSSEUM mislam deka e malce padnat pa,udrija na previse gratisi i vnatre ne se disi a kamo li da se pozurkas malce.No kako i da e dobro e sto u Skopje doagaat momci kako niv malce da se mrdneme:):):)
Е да скоро 80% беа со гратиси, внатре не се знае кој јаде кој пие. Пола од тие што беа не ја ни знаат музиката што ја пушта Моралес.
А горе одат луѓе што благе везе немаат од музиката, и атмосверата е нула.
Јас си бев на подиум, си џускав до сабакле, си се начукав културно и така. Друг топ Дј на 8 Мај Карл Кокс на Саем.:wink: :wink: :wink:

Какво праѓање на рејтинг на Колосеум бре, браќа и сестри Македонци.
Па нашите лидери одат таму, и прецедникот и премиерот, и тоа во иста вечер. :pos:
Инаку за вакви вечери со добри ди-џеи/групи истуркајте се до први борбени редови, после немате гајле, ниту од сомнителни фаци, ниту од досадни келнери. It's you, the DJ, the music...

Слушам Бране и Кољо биле у колосеум, ама не се поздравиле.

Саботата беше лудило на ДЈ-ката алал да им е на девојкиве што пуштаат музика а и на нашава публика...знае да цени добра музика :party3:

April Madness Vol. 4 @ Club Colosseum - 03.04.2008

gerald1.jpg

03.04.2008 - Club Colosseum presents: April Madness Vol. 4
A guy called Gerald

Почеток: 22.00 Влез: 200/250 МКД

ГОООЛЕМ Викенд 10-12 април 2008 со Glenn Morrison, DJ Stancho и DJ Tarkan

glen_predna.jpg

glen_zadna.jpg

stancho_predna.jpg

stancho_zadna.jpg

За журот со DJ Tarkan сеуште нема флаер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom