- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.555
Епа дека имаше на флаерот и затоа.
Ок фала, земав денес од Happy.
Ок фала, земав денес од Happy.
ne prodavale, ama sega ima, jas od tamu kupiv :wink:Во Југотон никогаш не ни продавале карти за во Колосеум, ќе одиш по кафичиве најверојатно утре ќе имаат, не се замараат мн најверојатно да ги пуштат на време затоа што цената ќе биде иста и на врата
Нелогична ...За панчо влез 150 за Таркан влез такоџе 150. Која е логикава?
Тие се ВИП фаци,биле во бекстејџ,не се мешаат со обичен народНелогична ...
бев у петокот и стварно не идам више на хип хоп рнб , многу ми е досадна музиката ... а и башка панчо си нема везе и не ја сватив фората што К** бараа наредени некој фаци позади него, можев да го забележам.. овој пејачов као се викаше......a да дарко илиевски... и цела вечер скиснаа горе стоејќи...
Уфффф....топеници :smir:6/2/2010 Funkerman
6/3/2010 Michel De Hey
Факт е дека загревањето кај нас (на хип хоп журките на Sure shots) секад е уствари врвот на журката, односно Давор Палиќ (One) ја прави атмосферата, многу подобра од Панчо.Нелогична ...
бев у петокот и стварно не идам више на хип хоп рнб , многу ми е досадна музиката ... а и башка панчо си нема везе и не ја сватив фората што К** бараа наредени некој фаци позади него, можев да го забележам.. овој пејачов као се викаше......a да дарко илиевски... и цела вечер скиснаа горе стоејќи...
Од кај го превзема ова!? Оваа трака е од Fedde Le Grand, а не од FunkermanОвој петок во клубот Колосеум ДЈ Шорти П ака Панчо и ДЈ Давор ќе бидат загревање за еден од најпопуларните Р&Б диџеи... ... од Хрватска- ДЈ Зрна.
Тој е еден од пионирите на Р&Б конфјужн журките во најголемите загребски клубови Пиранха и Ѓуро2.
Соработувал со бројни музичари и има свирено на настапите на Снуп Дог, Монтел Џордан, ДЈ Шорти Блиц, Ајви Шанел, Блекстрит и многу други.
Влезот за журката на миленикот на женската публика ДЈ Зрна ќе чини 150 денари до 1 часот по полноќ, а потоа 200 денари.
Во сабота пак, во Колосеум гостува диџејот кој стои позади големите радио хитови Put your hands Up For Detroit, The Creeps, Speed Up и големиот летен хит 3 Minutes to Explain - DJ Funkerman.
Неговата серија на забави наречени Flamingo Nights стана интернационален знак за висока продукција, а една иста ваква забава ве очекува и оваа сабота.
Влезници во претпродажба можете да набавите во Југотон, кафе Венеција, Бастион, Кино Карпош, Хепи, Флуид и Корнер по цена од 200 денари.
На врата влезот ќе биде 250 денари до 1 часот по полноќ, а потоа 300 денари.
Од тука ваљда.Од кај го превзема ова!? Оваа трака е од Fedde Le Grand, а не од Funkerman