"Click" во вашиот живот

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа што на крај пораката од филмот е таква каква што е не би прескокнала ништо.
Секои моменти без разлика дали се лоши или добри го чинат животот и не би менувала нити прескокнувала нешто.

Потполно се се согласувам,каде е убавината на животот ако можеме се жто нам ни пречи да го прескокнеме.Каков би бил тогаш животот,се по наша режија?Невозможно.

Нема да прескокнам ништо во мојов живот. И добри и лоши моменти. Тоа што не ме убива, ме прави посилен. Се е одредено од Господ.

Со задоволство би ги прескокнала следните 3 до 4 години,а после веројатно ништо....

Дефинитивно оваа последна година од студии т.е и наредната (си имам оставено предмети) се до моментот дипломска (моментално за тоа време живеам :icon_lol: ) ах мамата како само би го рипнал периодов :icon_lol: ама ќе си потрае :icon_lol:

pa bi preskoknala edna dobra cela godina,bidejki bese dovolno losa i ne bi sakala da ja ima vo mojot zivot,vo mojata memorija.no sepak ja ima i steta so te ne postoi takvo neso...

Супер филм,ама животот не е некој филм.
Иако има многу работи кои би ги прескокнала од животов ама се прашувам дали и тоа би било во ред.Ќе прескокнам едно,па друго...и???Па некогаш ми се случува во еден саат да имам 2 ситуации-една многу добра,друга многу лоша...Што ако по грешка кликнам и ја прескокнам онаа добрата?
Сепак не би прескокнала ништо! Животот ми е интересен и убав со сите збиднувања во него и добри и....

Би ги прескокнала моментите кога се нервирам и сум во некоја депресија,деновите пред пмс,сигурно за тој клик нема да се каам.:pipi:

Секој убав момент е убав само заради тоа што може да се спореди со некој друг момент, и тој да излезе како победник. Досадните, тешките и лошите моменти се битен дел од животот и тие се виновниците што имаме добри моменти.

Би ги прескокнала моментите кога треба да се справам со искомплексирани луѓе болни за одмазда.

Сите чекања по аеродроми, а и летовите би можела да ги прескокнам. Да. Во принцип, сите чекања за било што би ги ставила на фаст форвард. Ништо друго. Независно дали е тешко, тажно, страшно, убаво, преубаво - треба време да се доживее.

Епа во филмот секоја мала ситница што ќе ја прескокнете или забрзите, далечинското тоа го запамтуваше и секогаш кога ке дојдеше да го правите тоа , далечинското автоматски само прескокнува... така да не сакам `клик` у мојот живот. :pipi:

-Зар ништо не научивте од филмот :)

Би го користел за утишување на звукот додека јас спијам никој да не ми пречи (поготово брат ми со клавирот) и копчето за враќање за да ги видам луѓето кои заминале од мојот живот.

Ништо несакам да прескокнувам, што и да ми се случи во животот го сфаќам како голема лекција од која треба да извлечам каква таква поука...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom