Цитатите од Исус?

• Креатор на темата Креатор на темата Nuke
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 март 2009
Мислења
212
Поени од реакции
24
Здраво,

Ќе ве замолам, ако некој може да ги извади сите цитати од Исус (од православна или католичка- библија, мислам дека нема врска за каква станува збор)... знали ИСКЛУЧИВО цитатите од Исус- ништо како толкувања и слично.

Големи благодарности до оној кој може да ги постира..

Благодарам

Me: Haow u online my bro?
Jesus: I have a lap-top.
Me: I think u no real
Jesus: I am real.
Me: Prove
Jesus: Fu*k off!
Me: umadbro?

Еве од скајп, ова на ВилиБ е мирц ffs.

Аман бре луѓе ахаха, и тука успевте да ме насмеете под религиска тематиака баш каде сум најсериозен :P- ццц браос ;)

p.s. јас не се зезам, ова е од големо значење па нема да биде лошо ( а може и на англиски ако некој има дигитална верзија на комп)

Здраво,

Ќе ве замолам, ако некој може да ги извади сите цитати од Исус (од православна или католичка- библија, мислам дека нема врска за каква станува збор)... знали ИСКЛУЧИВО цитатите од Исус- ништо како толкувања и слично.

Благодарам

Па ги имаш сите евангелија, не ми е јасно што повеќе сакаш.
http://svetopismo.com.mk/index3.php
Плус имаш и апокрифни евангелија како евангелието по Тома и тн. и тн.

Здраво,

Благодарам

Zamisli kolku e glupavo da baras citati od nekogo za kogo postoi golema verojatnost nikogas da ne postoel...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom