Циркусот доаѓа

Како што гледам ова е само проект за разгледување, имаче јас дефинитивно гласам за Џак Норис и Емануела, онака на кале во огроми димензии да се направат споменици.

Абе остајте некоја пара за Големиот Александар од 33 метри на МАркови Кули,ебаго!:duel:

Мој предлог (ме чуди како го заборавиле :nerv:):

Димитар Илиевски - Мурато, првиот Македонец што беше на врвот на светот!!!

мали измени во проектот по најново добиени информации, наместо чешма со лековита вода под споменикот, ке има две мали фонтани сместени кај очите, пошто солзите на чак норис лечеле од рак и реума како што ни кажаа...

понатаму планираме да направиме кампања

чак норис играчка за секое дете!

chucknorriskaratecommandos-793883.jpg

Мој предлог (ме чуди како го заборавиле :nerv:):

Димитар Илиевски - Мурато, првиот Македонец што беше на врвот на светот!!!
Има и многу народни херои од НОБ за кои што споменици НЕМА!

Е значи овие од К. Вода многу не мразат нас од Аеродром. Тоа го покажуваат секогаш кога ќе им се укаже можност. Еве на пример сега ставаат луѓе кои не се баш заслужни. Еве на пример јас го предложувам нашиот градоначалник пошто гледам дека Џорџ има пари па нека направи и биста од Кирил Тодоровски. Зарем човекот не заслуи кучиња да го мочаат даде се од себе НАВИСТИНА СРАМОТА

Аферим!

Значи во Кисела Вода се решени сите проблеми - асфалтирани улици, булевари, осветление, комуналии, се е чисто. Општинскиот буџет е преполн со пари, па не е лошо да се постават едно илјада и четиристотини споменици, зашто како што вели Димитар Миладинов “народното творештво е показатељка на умственото развитије на народот“.

Добро би платил за следната информација: накој начин може да се добие тендерот за лиење и изработка на сите овие бисти и споменици?

хахаха не се нормални овие од кисела вода... мислам дека е од прашината што ја имаат во воздухот од цементара :pos2:

Ако веќе се прави споменик на Кастер , мора одма до него да биди поставен и споменик од Бикот кој седи ( Татанка Јотанка на индијански ) ... хе хе

Добро бе, зошто на никој не му текнува овде, кога нашиве " колеги " со пушки и триста чуда на нив поставуваа споменик во сред Скопје, па ние фино лепо ќутенката.. добро позната за нас.

Не дека сум за ова, али дајте, неаме веќе право да дискутираме за вакви теми..

Back
На врв Bottom