Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата skorpija^m
  • Време на започнување Време на започнување
Кој се најслаби цигари?
Мислам било кои silver цигари. Ало ако сакаш слаби цигари и да има колку толку ефект цигарата би ти препорачал rodeo gold.

Мислам било кои silver цигари. Ало ако сакаш слаби цигари и да има колку толку ефект цигарата би ти препорачал rodeo gold.
Не не родео, ја сум на winston silver препорака за нешто послабо квалитетно

Послабо од силвер амин :D Мислам дека Ронхил имаа многу слаби цигари за непушачи.

ЛД плаво, силверот не ги произведувале веќе.

Пушев рoнхил блек уејв aмa сеa се префрлив нa вест кoмпaкт

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Marlboro touch, ne se mnogu jaki a i mnogu pomalce smrdat racete u sporedba so west i winston shto gi pushev pred niv

Davidoff Shape црно/бело. Убава квалитетна цигара и не е јака. Би ти препорачал црно али тоа ти пробај си и одлучи, мене белите потапа ми се.
Има и едни Малборки со фенси кутија што се издолжува ама тие се малце соленки 130 денари :icon_mrgr:

Davidoff Shape црно/бело. Убава квалитетна цигара и не е јака. Би ти препорачал црно али тоа ти пробај си и одлучи, мене белите потапа ми се.
Има и едни Малборки со фенси кутија што се издолжува ама тие се малце соленки 130 денари :icon_mrgr:
Која цена се давидоф шејп?

Вест Компакт
така се почнува со силвер , на крај ќе завршиме со Камел

Marlboro Reds, по кутија на ден, квалитетни добри цигари, иако се доста јаки, не смрдат многу. Инаку кои ги знае другите видови на Marlboro нека ми ги пише (онака јачина ова она), flavor plus викаат убави биле, ама ги немам пробано

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom