Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата skorpija^m
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ај предложете поевтини цигари што помалку мирисаат..
фала.

Winston blue - се трујам со цигари кои ми се скапи и кои пребрзо горат, со неоснована надеж дека еден ден ќе ми дојде умот и ќе престанам да пушам. Пред да биде доцна.

Веќе точно 1 година се дружам со Winston Silver Slims ... @blue ladybug е за тоа „крива“ :D една ноќ во Маракана, демек ај да ја дружам надвор на цигара, и толку беше се навлеков на нив :ROFLMAO:
Али најдобри ми се дефинитивно.

Е сеа што од пред некој месец ги направија 90 ден. кутија, а јас сум на скоро 2 кутии дневно, тоа е друга прича ... :)

2f4876037fa55a9a5e006961418a76321.jpg

Marlboro Gold од Бугарија. 6 со 7 јачина иако во Македонија мислам дека голд се 8 со 9, ако не грешам... се разликуваше доста цигарата и сум задоволен (ако може така да се каже).
Класика ми се Winston Blue, јакички ама добри. Цимеров пуши silver и некогаш кога немам земам од нив ама не е то то.

Малборо Тач, ако немат такви земам Вест Компакт.

Вчера добив на подарок Данхил (истите на сликата), одлични се, и многу квалитетен е тутунот :)
Штета што ги нема во Македонија, од Србија ми ги донесоа, кутија е 300 динари ... малце соленки, али дефинитивно вредат за парите (y)

dunhill-fine-cut-master-blendblue.jpg

sakam da mi kazete od Chesterfield.Marlboro touch I davidoff shape koi najmalce mirisaat?I ako moze da mi kazete kakvi see Marlboro postojat u Mk.?pozz :)

sakam da mi kazete od Chesterfield.Marlboro touch I davidoff shape koi najmalce mirisaat?I ako moze da mi kazete kakvi see Marlboro postojat u Mk.?pozz :)
Marloboro Touch и Davidoff Shape тука се некаде. А Честерфилд мирисаат.
Околку Марлборото колку што знам има Голд и Црвени тврдо и меко,Марлбото Тач,плави и црни(со црвено) и едни други има првпат ги видов пред 6-7 месеци бела кутија со црвена коцка околу името,и со бел филтер беа мислам. И марлборо слим имам видено мислам црна кутија.

Malboro tach najmalce mirisaat.
A kakvi sve ima odi vo market I ke vidis.

Sent from my D2403 using Tapatalk

LD plavo - denes mi kazaa imale nekoja promocija za 5 kutii dostaveni davale gratis kutija

Вест компакт и винстон плаво нишо друго:)

Пушам табак Lucky Strike ама само ако е мешан со салата, така на суво не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom