Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата skorpija^m
  • Време на започнување Време на започнување
marlboro_touch_blue.jpg

Вакви пушам од кога излегоа.. Не можам да замислам друга цигара..

Почнав со родео меко ... ама почнаја неубај да ми бидат па сега Вест компакт ... малечки изгледат ама наситват и најубај ми се :D:P

Ова е за мене најдобрата цигара што сум ја пушел во животот. Едно време ги купував од продавачи на црно без бандерола, после ги носеа од Грција од фри шопот и по некое време целосно исчезнаа. Лани летото кога бев во Бугарија на одмор си купив 3-4 кутии. Да ги има во Македонија други цигари нема да погледнам. Моментално се трујам со Ронхил Шел Вајт околу 6-7 месеци ама многу мирисаат и немаат квалитетен тутун. Не знам веќе какви цигари да пушам, сите марки го соборија квалитетот.

Вест Сиво МЕКО!!
Да има кај нас Phillip Morris само такви ќе терам,ама нема...

Winston silver

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Виткам тутун, јбг акцизи.

West црвено меко!
Кога сме веќе кај оваа тема отсекогаш ме интересирало, која е разликата помеѓу 'тврдо' и 'меко'?

Не пушам некое време, но чат-пат сакам да запалам уз гезме, пијачка и добро друштво, па можам да си дозволам мал луксуз, наречен Давидоф Голд. Цигарата во секој поглед е чисто уживање, од кутијата и дизајнот, тврдоста на цигарата и филтерот, вкусот и аромата, влажноста, жарот гори убаво рамномерно, не остава непријатен мирис на прстите, здивот и облеката. Вистинско "злато", ако можам да го наречам отровот злато.

Не пушам некое време, но чат-пат сакам да запалам уз гезме, пијачка и добро друштво, па можам да си дозволам мал луксуз, наречен Давидоф Голд. Цигарата во секој поглед е чисто уживање, од кутијата и дизајнот, тврдоста на цигарата и филтерот, вкусот и аромата, влажноста, жарот гори убаво рамномерно, не остава непријатен мирис на прстите, здивот и облеката. Вистинско "злато", ако можам да го наречам отровот злато.

Како опиша, да му е мерак на човек пак да запали. :icon_lol:

Цигарата во секој поглед е чисто уживање, од кутијата и дизајнот, тврдоста на цигарата и филтерот, вкусот и аромата, влажноста, жарот гори убаво рамномерно,
Еден момент помислив дека за жена збориш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom