Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата skorpija^m
  • Време на започнување Време на започнување
Босс меко ; ама планирам да ги откажам не за друго освен за она сликине недај бозе да ти се на маса кога јадеш нарочито она со расипаните заби :sick:

Пушам босе од златните, итоа цел живот- не ги менувам иако ги посраа во последно.

Не пушам цигари, јок, никогаш не сум бил љубител, зависник. Чувството да се ужива во цигарите не ми е познато, но сигурен сум дека е помало од она да не се користат воопшто, никогаш :)
Здравјето пред се, Алкалоид-Скопје :P
Епа што воопшто си пишал, темава е за пушачи.
BTW јас дувам Winston blue.
--- надополнето: 17 мај 2012 во 20:11 ---
Не пушам цигари, јок, никогаш не сум бил љубител, зависник. Чувството да се ужива во цигарите не ми е познато, но сигурен сум дека е помало од она да не се користат воопшто, никогаш :)
Здравјето пред се, Алкалоид-Скопје :P

--- надополнето: 17 мај 2012 во 20:11 ---

Кај пишува строго за пушачи? Не смеам да пишам дека не пушам, ја немам таа слобода? Не е мислење дека не пушам цигари, не е мислење дека ниедна марка не практикувам?

Кај пишува строго за пушачи? Не смеам да пишам дека не пушам, ја немам таа слобода? Не е мислење дека не пушам цигари, не е мислење дека ниедна марка не користам?
Не е и не смееш да пишуваш ако не пушиш цигари!!!

пред да ги остаам пред скоро 2 год {:cool::cool: :cool:} пушев винстон регулар? црвени? топ цигара...

Не е и не смееш да пишуваш ако не пушиш цигари!!!
Пф, има кој да кажи, има администрација форумов , ете ти едно допаѓање, кефлосај се. И не ја дрви и да не ја дрвам јас со оффтопици, не пушам ете, глупо ми е, имам кај да ги трошам париве на нешто друго за мене попаметно. Ајт позз

КОга пушев на времето ги менував во однос на стандардот и памтам дека најдолго време до пред да ги откажам повеќе од година ипол бев строго на ронхил! Некако најдобри ми бе, меки, не ме болеше грло од нив насабајле :LOL:

Родејка социјалка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom