Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата skorpija^m
  • Време на започнување Време на започнување
Родео,белите..голд .. и од 52 денара за цигара повеќе не давам , па и милионер да сум..

Од ко го заебаа West Light-от, се префрлив на Winston Blue.
Меѓу фаворитите ми се, Марлборо, Винстон и Давидоф, сите во ЛАЈТ верзија.
И нормално... џокац :cool:

море море... се буџовани на кајганава.. кој давидоф кој малборо кој џорџ карелиа лаки страјк .... според нашиве стандарди веќе 8 години родео си цепам и мука неам а од сите цигари што ги имам до сега пробано ( а имам бајаги пробано ) парламент и данхил мислам дека се најдобри цигари

Истото го помислив дури ја читам темава, ~100 денари цигари сите и кафе...па ме терат вакви работи да помислам дали сме вистина сиромашна земја :D
Он - топик, моментално ништо (понекогаш имам враќање на меморија со било која цигара, Родео, Вест, сеедно...или самоделска :D).А порано вакви
.
lm_blue.jpg
дури не го прекинаа производството кај нас.Многу добра цигара.После Родео па крај.

Стил розе ! Ама не сум страствен пушач. 1 пакла трае со денови....

Слушнавте ли дека цигарите ке ги поскапуваат или дезинформација е?!! Јас денеска бев во една маалска продавничка и наслушнав дека моите цигари ке ги поскапат за 5 денери после нова година

HB и Lucky Strike беа цигари. Ех, мал прст ќе дадам за да има пак. Иначе сега Ронхил бело, ама ќе ги менувам, не ме задоволуваат.

Родео меко или тврдо важно родео да е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom