Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата skorpija^m
  • Време на започнување Време на започнување
Marlboro Light, ama West si gi sakam poise ali sea se tapa epten

Ne bre, ama najinteresno e deka se Made in Danmark???!! Wall street a od Danska, uzas. kako nasite west light se.

Garfield напиша:
Ne bre, ama najinteresno e deka se Made in Danmark???!! Wall street a od Danska, uzas. kako nasite west light se.

:pos2:

Озбилно? Стварно не сум чула за нив нити сум ги приметила.

Инаку, морам па да почнам да купувам цигари од интернет, ама ми е шубе

Aj ja ke ti pratam edna steka po posta so se knigata, od onie Full flavour, biva??!!!! Gratis. Ionaka imam okolu 5 steki sega.
Pa da gi probas. Inaku gi nema mi se cini vo free sale. Od kaj znam, jas gi zemam, mi gi nosat od edna specijalna prodavnica. sluzbeno gi naracuvam.
bagatela, 5.5 usd steka, hehehehe! Ko za mene, a za normalni lica dodadti uste barem edna nula.

Garfield напиша:
Aj ja ke ti pratam edna steka po posta so se knigata, od onie Full flavour, biva??!!!! Gratis. Ionaka imam okolu 5 steki sega.
Pa da gi probas. Inaku gi nema mi se cini vo free sale. Od kaj znam, jas gi zemam, mi gi nosat od edna specijalna prodavnica. sluzbeno gi naracuvam.
bagatela, 5.5 usd steka, hehehehe! Ko za mene, a za normalni lica dodadti uste barem edna nula.

5 dolara? Ne zaebavaj! Bagatela

Ne se arci cela steka, edna kutija samo i blagodarna ke bidam :)

Па почнав со Rodeo super light,после се префрлив на Slims,и сега пак си пушам Rodeo,нај убави ми се.Инаку сум пробала и West,ама некако многу ми се јаки,не можам.Rodeo forever.

West light,едно време бев на Ice(едно 2-3 месеца),ама разбрав покасно дека нешто се поштетни,имале некои отрови у нив,стерилност или нешто сл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom